Hvordan å tape håndterer Fast for menn

08/14/2010 by admin
Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Risikoen for å utvikle fett rundt midjen regionen er høyere hos menn enn hos kvinner etter Harvard School of Public Health. Love handles er lommer av fett som droop ned på sidene av magen. Når du har fett, er du høy risiko for kroniske tilstander som hjerte sykdom, type 2 diabetes og høye triglyserider. Anatomisk, dekker Kjærlighetshåndtak musklene kjent som obliques. Spillet planen å fjerne dette fettet inneholder en balanse av sunn mat og mosjon. For å gjøre dette raskt, må du være disiplinert.

Trinn 1

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Slutte å spise donuts. Gi opp alle matvarer som er høy i sukker og mettet fett, som pølser, bacon cheeseburgers, chili hunder, pommes frites, vinger og reservedeler ribbeina, natrium. Velge mat som er høy i næringsstoffer og lavere i kalorier som frukt, grønnsaker, bønner, hele korn, magert kjøtt og lite fett meieri.

Trinn 2

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Redusere kalorier for å fremme full kropp vekttap. For å miste 1 til 2 lbs. uka, anbefaler Centers for Disease Control en 500 - 1000 kalori daglige reduksjon. Spore kalorier for en dag og gjør din reduksjon. Inkluder mat og væske kalorier.

Trinn 3

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Øke frekvensen av måltider for å holde appetitten kontroll. Tilbered måltider som er balansert med proteiner og komplekse karbohydrater, og fordele dem mer enn tre timer fra hverandre. En bolle med lav-fett cottage cheese med frukt blandet er et måltid, for eksempel.

Trinn 4

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Drikk vann i stedet for øl. Alkohol og drikkevarer som søtet te, brus og frukt punch, er alle høyt i kalorier og kan sabotere din fremgang. Unngå alle drikker som inneholder kalorier, og velg vann. Institute of Medicine anbefaler at menn får ca 15 kopper om dagen. Forbruke et glass vann rett før du spiser for å fylle magen.

Trinn 5

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Utføre en form for cardio som du liker. Trene tre dager i uken på vekslende dager og mål for 45 til 60 minutter. Gjør cardio i intervallet format. Start med en lys fem minutters oppvarmingstid, og utøve med høy intensitet i 30 sekunder. Redusere intensiteten moderat i 60 sekunder og fortsette resten av treningen. Denne typen trening forbrenner fett effektivt.

Trinn 6

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Løfte vekter for å fyre opp stoffskiftet hvile. Hvert pund av muskelen du få har potensial til å brenne en ekstra 30 til 50 kalorier per dag, ifølge University of Michigan helsevesenet. Utføre sammensatte øvelser som arbeide flere muskler samtidig. Push-ups, skulder presser, bøyd over rader, dips, Ben presser og deadlifts er sammensatte øvelser. Mål for 10 til 12 representanter, gjøre tre eller fire sett og trene på tre noncardio dager i uken.

Trinn 7

Hvordan å tape håndterer Fast for menn

Utføre abdominal øvelser som er rettet mot din obliques. Dette vil tone sidene som du miste fett. Liker øvelser hengende skrå knee Opphøyer, sykkel crunches, siden planke heiser og russiske vendinger. Mål for 15-20 reps gjøre tre sett og fungere magemusklene etter din cardio økter.

Advarsler

  • Før du starter noen nye trening eller slanking programmet, diskutere det med legen, spesielt hvis du er på noen medisiner, eller har noen tidligere skader.


Related Articles