Hvilken er Best for Baby: Prebiotics eller probiotika?

06/15/2010 by admin
Hvilken er Best for Baby: Prebiotics eller probiotika?

Babyens tarmkanalen er okkupert av gunstige mikrober som hjelper fremmer fordøyelsen helse. Disse mikroorganismer, også referert til som den normale floraen, produsere vitaminer og hormoner, hjelp ditt immunforsvar og hindre kolonisering av skadelige bakterier. Forbedre ditt barns normal flora probiotiske eller prebiotiske kosttilskudd kan bidra til å fremme intestinal helse; Det er imidlertid viktig at du vet hvilken er et tryggere og anbefalt alternativ for spedbarn. Konsultere legen din om ga probiotiske eller prebiotiske kosttilskudd til barnet.

Probiotika

Probiotiske produkter inneholder nyttig mikrober, som Bifidobacterium, Lactobacillus, Streptococcus og Saccharomyces, vanligvis til stede i babyens normale floraen. Situasjoner, for eksempel å ta antibiotika, spise en dårlig kosthold, varig stress og spise forurenset mat, kan kompromiss av tarmfloraen, og tar en probiotiske supplement kan bidra gjenopprette balansen. Gi probiotika til babyen kan redusere antibiotika-relaterte diaré, behandle smittsomme diaré, hjelpe lindre oppblåsthet, smerter og andre gastrointestinal problemer og lindre atopisk dermatitt og eksem, ifølge en studie publisert i "American familien legen" i 2008.

Prebiotics

Hvor probiotiske matvarer og kosttilskudd inneholder live bakterier, er prebiotics matvarer som hjelper stimulerer og støtter din babyens normale floraen. Prebiotics er nondigestible næringsstoffer som bakterier i tarmen bruker som energikilde. MayoClinic.com rapporterer at prebiotics kan ha en rolle i behandlingen av diaré, normalisere tarm funksjon, redusere irritabel tarm problemer og øke ditt barns immunforsvar. Ingen spesifikke retningslinjer for prebiotiske inntak er etablert, men en anbefalt dose kan være rundt 3 til 8 g per dag, ifølge MayoClinic.com.

Babyer

Mange barnemat blitt befestet med prebiotics og probiotika og sikkerhet synes ikke å være et problem, ifølge Beth Iovinelli, ekspert for webområdet babyzone, en sykepleier og mors barn helse sykepleier. American Academy of Pediatrics anbefaler imidlertid bruker primært prebiotics for babyer. Disse kan være et sikrere alternativ, og i stedet for med bakterier som probiotika, de hjelper øke og støtte bakteriene som allerede finnes i barnets kropp. Selv om sannsynligvis trygt for sunne babyer, probiotika ikke bør brukes til barn som er alvorlig syk eller nedsatt immunforsvar.

Mat kilder

Prebiotics er funnet i mange høy-fiber matvarer, for eksempel artisjokker, bananer, bygg, bær, meieriprodukter og hele korn, ifølge MayoClinic.com. Morsmelk er også en god kilde av prebiotics, mens yoghurt og buttermilk er de sikreste formene for Probiotika for babyer. Som med alle nye mat, legge disse matvarene til barnets kosthold gradvis å sørge for at han ikke er følsom for noen av ingrediensene.Related Articles