Er en Bagel en sunn frokost mat?

03/18/2012 by admin
Er en Bagel en sunn frokost mat?

Frokost kan hjelpe deg med å kontrollere vekten, være mer produktiv gjennom morgen og gi deg en bedre sjanse til å møte dine daglige næringsinnhold krav. En sunn frokost burde passe innenfor budsjettet kalori og inkluderer en hele korn, en god kilde til protein og litt frukt eller en grønnsak. En bagel kan være en sunn frokost mat hvis du velger det nøye og bygge en frokost som inkluderer andre næringsrik alternativer, også.

Kalori teller

En 5-unse, stor, vanlig bagel fra bakeri eller kafé kan ha 300 eller flere kalorier, som kan sette deg på rett spor til en høyere kaloriinnhold frokost og dag enn du hadde tenkt. Calorie innholdet er høyere hvis bagel har lagt til sukker, som er vanlig i blåbær og kanel rosin bagels. Vanlig mini-bagels kan ha 70 kalorier hver, gjør dem enklere å passe inn i en kalorifattig frokost. Bagels er lav-fett, og de fleste av sine kalorier kom fra karbohydrater.

Hele vs raffinert korn

Bagels er sunnere frokost valg når de er hel-korn snarere enn raffinerte produkter. Hele korn, som hel-hvete bagels, inneholder kli, bakterie og endosperm komponenter til bagel, noe som gjør dem høyere i kosttilskudd fiber og antioksidanter enn raffinert korn, som hvite bagels, ifølge Harvard School of Public Health. De er også naturlige kilder til visse B-vitaminer. Velge helkorn i stedet for raffinert kan redusere risikoen for hjertesykdommer og type 2 diabetes. Du bør få minst halvparten av ditt korn fra hel-korn kilder og velge en hel-korn bagel for frokost kan hjelpe deg med å oppfylle disse anbefalingene.

Vitaminer og mineraler

En sunn frokost er rik på essensielle næringsstoffer, og beriket bagels gir noen av disse næringsstoffer. Hver unse av en befestet bagel har 1,7 milligram av jern eller 9 prosent av daglige verdien for denne viktige komponenten av røde blodlegemer. Det har også 64 milligram folat, 16 prosent av daglige verdien. I tillegg har befestet korn thiamin, niacin og riboflavin. En balansert frokost bør inneholde en god kilde til protein, men en 1-unse bagel har bare 3 gram eller 6 prosent daglig verdien. Har noen yoghurt, peanut smør, kokte egg hvite eller lav-fett ost med din bagel øke proteininnhold av frokost.

Pålegg og andre hensyn

Næringsinnhold av frokost avhenger i stor grad på maten du spiser med din bagel. Full-fett kremost og smør legge mettet fett og kalorier, mens peanut smør er en næringsrik spredning. Inkluder noen frukt eller grønnsaker ved å legge salat og tomater på en bagel med fettfri cottage cheese eller spise fersken skiver med en bagel og yoghurt. Unngå å bestille høyt sukker kaffe drikker hvis du bestiller din morgen bagel på en hastig-service restaurant.Related Articles