De beste bading Dress butikkene

10/10/2011 by admin
De beste bading Dress butikkene

Når temperaturene begynner å stige, kan angst om hvor du finner bare rett badedrakt. Frykt ikke, det er mange alternativer rett rundt hjørnet eller online passer din stil og oppfylle dine slapper av ved bassenget, strand spasere, og vann sport aktivitet behov.

Glamorøse og Trendy

Gå til shopbop.com for en omfattende liste av moderne etiketter og hundrevis av den nyeste badedrakt stiler. Området tilbyr topp badedrakt beslutningstakere som Vix, Vitamin A og Luli Fama og en spesiell designer boutique. Passer vises på modeller fra forskjellige vinkler å hjelpe et kjøpsbeslutning.

Prøv Victoria's Secret badetøy samling for fabulous stil og passform. Som BH, kan du velge badedrakt topper i bandet og cup størrelse. Du kan handle på victoriassecret.com av samlingen eller kategori, for eksempel bikini, tankini, eller ett stykke som av toppen og bunnen. De også bære toppene i vanskeligere for å finne D og DD størrelser.

Head to NET-A-PORTER.com, the ultimate online luxury fashion destination for high-end swimsuits from the world's top designers like Missoni, Dolce & Gabbana and Oscar de la Renta. Du kan kontakte en online stylist for å velge en stil eller en samsvarende cover-up.

Klassisk og konservative

Ta en tur til J. Crew eller jcrew.com for moro og klassiske bikinier og en-brikker. Det er stiler som passer enhver smak og en blanding av farger og mønstre, fra feminine florals prikker og seersucker striper. Som de fleste badetøy linjer, kan du mikse og matche todelt stiler og størrelser. Menn kan finne styret shorts og kofferter i ulike lengder og mønstre.

Stole på klassisk amerikansk uteklær maker LL Bean (llbean.com) for kvalitet sportsklær. Menn og kvinner finner tidløse stilarter og klassiske kutt i en rekke smakfulle mønstre og farger som er garantert å vare mer enn en sesong.

Enkel, elegant kutt og stil til rimelige priser, handle på Old Navy eller oldnavy.com. Jenter og gutter vil finne et stort utvalg av klassiske kutt badetøy i moro, nye farger og utskrifter uten å bryte banken. Alle todelt stiler er blanding og matche. Menns styret shorts spenner fra klassisk pledd til neon sjekk utskrifter og Hawaii blomster.

Sporty og praktisk

For sportsentusiaster er Athleta (athleta.com) stedet å handle. Ytelse badetøy for kvinner utviklet med funksjonen i tankene blanding med moderne stiler for timer bekymre surfing, svømming og kjører. De har også beachwear med UPF 50 solbeskyttelse.

Gutter og jenter kan både handle på sportens myndighet (sportsauthority.com) til et stort utvalg av sporty badetøy. Merker som Body Glove og Nike er gjort arbeidet og for å se bra i bevegelse. Her finner svømmere Speedo, en ikoniske merke Olympiaden svømmer.

Vanskelig å passe

Her finner du en dress uansett hva din figur bekymring på Land's End. Landsend.com funksjoner en svømmetur ressurs guide med tips om måling, et størrelsen diagram og en informativ stil guide å sikre et perfekt passform. De har spesielle størrelser som petite, pluss-størrelse, lang overkropp, DDD kopper og mastektomi dresser. Du kan også handle passer løsningen, som flat mage, slanke hofter, avlange ben eller forbedre bust.

Malia Mills tar tilpasset passform til ekstreme, tilbyr topper av skål fra 30A til 40DD og bunner i størrelser 2 til 16. Gå til maliamills.com for en størrelse guide som hjelper deg å finne din nøyaktige målinger.Related Articles