Fem trinn til en Flat mage med slanking

09/02/2011 by admin
Fem trinn til en Flat mage med slanking

Slå en fete magen til en flat mage ved å ta fem trinn for å endre kostholdet. Ekstra fett som akkumuleres i abdominal området kan signalisere en rekke helseproblemer, inkludert høy kolesterol, insulinresistens og Metabolsk syndrom, samt en økt risiko for Type 2 diabetes, hjertesykdommer og visse kreftformer.

Grense høy-fruktose mais sirup

Begrense inntaket av høy-fruktose mais sirup, industrielt produsert søtningsmiddel funnet i sukkerholdige leskedrikker og mange bearbeidet mat, inkludert ketchup, yoghurt, brød, frokostblanding, fruktjuice og majones. I 2010 fant forskere ved Princeton University at lab dyr matet en diett høy i HFK vist unormal vektøkning og en betydelig opphopning av fett rundt magen, sammen med et forhøyet nivå av triglyserider. Hos mennesker, er disse egenskapene knyttet til økt risiko for høyt blodtrykk, hjertesykdommer, diabetes og kreft.

Begrense transfett

Utrydde transfett fra kostholdet ditt. Transfett er industrielt produsert fett som ikke bare føre til en opphoping av magen fett, men er spesielt farlig for helsen din. Disse fett er tilknyttet Metabolsk syndrom, diabetes og hjertesykdommer, og finnes i matvarer som kommersielt forberedt bakevarer, snacks, gatekjøkken og restaurant mat. Får bare 2 prosent av kalorier hver dag fra transfett kan signifikant øke risikoen for coronary arterien sykdom.

Unngå raffinert korn

Folk som spiser hele korn har mindre fett, en 2010 studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition." I stedet for produkter laget av raffinert korn, slik som lyst brød, velge søt frokostblandinger, sukkerholdige drikker og hvit pasta, hel-korn matvarer, som hel-hvete brød, brun ris og pasta og havre.

Grense alkohol

Alkoholholdige drikkevarer forårsake vektøkning generelt fordi de er høy i kalorier, redusere kroppens evne til å brenne fett og stimulere appetitten. Men din drikking mønstre bestemme om at overflødig vekt ender opp rundt din midsection eller ikke. De som drikker sporadisk, men som har fire eller flere drinker i en sittende, samler de fleste magen fett, mens de som har en drink daglig ha minst, blant dem som drikker.

Spise mindre

Spise mindre generelt kutt kalorier og forbrenner fett over hele kroppen, inkludert magen. Ta hensyn til din del størrelser, fordi uansett hvor sunn mat er, vil du få vekt hvis du overspise. Brenne overskytende kalorier du tar inn ved trening 30 til 60 minutter hver dag, og gjør styrketrening del av treningen, fordi det kan bidra til å redusere fett.Related Articles