Hvordan å miste armen og rygg fett

11/02/2010 by admin
Hvordan å miste armen og rygg fett

Hvis ekstra fett på armene og tilbake gjør deg så selvbevisst at du hopper ut av veien når en venn readies henne kameraet å ta et bilde, og å miste fett kan hjelpe deg forlegen mindre. Ikke vedta en kjepphest kosthold eller handle for såkalte "mirakel" fett-brenning produkter online. Bærekraftig måte å miste vekt er å utvikle en sunn livsstil, inkludert et næringsrikt kosthold og regelmessig mosjon.

Du kan målrette fett tap

Ikke en bestemt type mat eller trening hjelper deg med å redusere armen og tilbake fett fordi du ikke kan velge hvor du ønsker å brenne kroppsfett. Teorien om at du klarer å velge fett du vil miste kalles spot reduksjon, og det er bare en misforståelse. Når du bruker færre kalorier enn du brenne og gjøre det på en konsistent grunnlag, flytter kroppen i en tilstand kjent som kalori underskudd. På dette punktet, fett tap oppstår, men du vil miste overordnede kroppsfett, ikke fett fra visse kroppsområder.

Sunt måltid og snacks valg

Endre kosthold kan hjelpe deg med å nå en kalori underskudd. Du kan gjøre dette ved å velge sunn mat som er høy i fiber og lav i kalorier, og også ved å redusere porsjonsstørrelser nøkkel endringen å gjøre er å redusere kaloriinntaket. Gjør frisk frukt og grønnsaker fokus for hvert måltid og supplere med små mengder magert kjøtt, fisk, hele korn, nøtter, frø og lite fett meieri. Eliminere raffinert kornprodukter, mat som inneholder tilsatt sukker og noe stekt. Nippe eller vann unsweetened te i stedet for sukkerholdige brus og juice.

Flytte kroppen

Mosjon er også en viktig del av en sunn livsstil, og å holde aktiv sterkt forbedrer muligheten til å nå en kalori underskudd. Hvis du er stillesittende, å legge litt mosjon hver dag, som Turgåing, sykling eller dans, for å øke kalorier du brenner. Ta hele kroppen motstand øvelser i din arbeide praksis å bygge muskler, som vil hjelpe øke hvile metabolic rate. Forplikte seg til minst 150 minutter med cardio per uke og to sum-kropp motstand trening hver uke.

Stødig vinner Race

Du kan ikke merke en umiddelbar reduksjon i fett på armene og tilbake, men hvis du kan opprettholde en kalori underskudd, vil du miste vekt. Din rate av vekttap avhenger kaloriinntaket versus din kalori brannsår, men et underskudd på 3500 kalorier tilsvarer tap av 1 halvkilo fett. Det er rimelig å håper at du kan miste denne mengden vekt i en uke eller to. Så lenge du er kjøpedyktig vedlikeholde dette underskuddet, vil du fortsette å miste vekt. Til slutt, vil du se en reduksjon i fettet i områdene du vil endre.Related Articles