Hvor fort kan Bed Bugs spre?

09/18/2010 by admin
Hvor fort kan Bed Bugs spre?

Stille skadedyr

Bed bugs har vært i nyhetene i de siste årene. Etter tiår hvor de syntes å ha blitt nesten utryddet, gjør disse skadedyr et comeback. Dette er dårlige nyheter for mennesker. Ifølge den landbrukshøgskole på University of Kentucky, sengen avlyttinger krever et "blod måltid" å overleve, og de foretrekker smaken av menneskelig blod som for andre hjertelig-blod dyrene. Disse miniatyr vampyrene strike vanligvis natten mens folk sover, gjør en smertefri bit og suge flere dråper av blod. Ikke kjent for å bære smittsomme sykdommer, bed bugs kan likevel forårsake allergiske reaksjoner på deres saliva og deres biter la kløen flekker ligner på mosquito eller loppen biter. Skjule utilgjengelige steder, spre seg til alle deler av en bygning og kan gå måneder uten fôring eventuelt er de vanskelig å finne og kontrollere.

Når et angrep pågår, ansikter eieren en tøff utrydding prosess som vil kreve tjenestene til en profesjonell exterminator. Dette må gjøres før heller enn senere fordi de er hardføre og de spredte seg svært raskt.

Reproduksjon

I friluft hjemsøke sengen avlyttinger reir av fugler, flaggermus og andre dyr. Disse fly insekter, som måler 1/4 tommers ved forfall, angi et hus, motell eller boligblokk gjemmer seg i bagasjen, klær eller stoff. En gang på plass, feil satt gjengivelse, som de kan gjøre med imponerende hastighet. Kvinnelige sengen avlyttinger lå mellom ett og fem små egg per dag. Skilpadder er ikke større enn en valmue frø. Når klekket ut, ifølge School of Public Health ved Harvard University, krever en baby bed bug eller "nymph" bare en enkelt blod fest molt og flytte inn i sitt neste trinn i utvikling som oppstår fem ganger før voksen alder.

Nymfene nå modenhet i en måned eller mer, avhengig av temperatur (bed bugs som det varme) og tilgjengeligheten av blod. Forutsatt en gjennomsnittlig daglig produksjon av tre levedyktig egg, skulle enkel matematikk tilsi at på slutten av en uke, en enkelt kvinne ville legge tjue egg. Noen uker senere er gitt en jevn blodtilførsel, disse 20 Veggdyr voksne. Hvis halvparten av dem er kvinner og hver legger tjue eggene i en uke, betyr en ny generasjon av nymfer nummerering ca 200, som kommer fra en kvinnelig bed bug. Produksjonen av tre generasjoner av sengen avlyttinger i året er ikke uvanlig.

Beliggenhet spredning

Bed bugs kan spres fra ett rom eller leilighet til en annen gjennom døren rammer, windows, eller hull eller sprekker i vegger, tak og gulv. De kan forurense møbler ved å legge egg i sprekker og fordypninger, og når det møbler flyttes, disse egg (som kan være levedyktig i år) kan klekkes på et nytt sted. Uker eller måneder uten blod skader ikke disse tøff insekter. Som et resultat, hvis sengen avlyttinger finnes, bør en konsultere en exterminator umiddelbart.Related Articles