Brasilianske Mardi Gras Carnival aktiviteter for barna

01/09/2011 by admin
Brasilianske Mardi Gras Carnival aktiviteter for barna

Karnevalet i Rio De Janeiro, Brasil, er byens mest storslåtte festival og kanskje verdens mest kjente Mardi Gras begivenheten. Andre områder av Brasil også feire. Carnival starter på lørdag 40 dager før påske og varer fire dager. Den siste dagen faller på Fat tirsdag, oversatt som Mardi Gras på fransk. Brasils Mardi Gras er kjent for festlige parader, ekstravagante kostymer og vill musikk. Barna vil like interaktive aktiviteter som lærer om og feire brasilianske Mardi Gras.

Carnival musikk

Musikk og dans av brasilianske Mardi Gras er en original Rio stil kalt Samba, som ble opprettet av dårlig brasilianere av afrikansk herkomst. Samba er perkusjon tung, slik at barn kan begynne å trommer fra husholdningsartikler som gryter og panner og skjeer. Trommer kan gjøres sandwiching to tin pai plater fylt med tørkede bønner, så poking hull og threading dem sammen. Musikken trenger ikke å være en eksakt Samba kopi. Bare oppmuntre dem til å ha det gøy føle rytmen og dans.

Kle seg

Verden utenfor kan vise Brasils vill Mardi Gras og sprø voksen parter og lettkledde kvinner. Men er Carnival en morsom og riktig hendelse for barn. Det er vanlig for barn å kle seg i kostymer, mye som de ville for Halloween i amerikansk hjelp barna finne ting rundt huset for å kle seg ut som klovner, prinsesser, dyr eller noe annet som passer deres fancy. Oppmuntre dem til å masquerade maskene tung konstruksjon papir, fjær og lim.

Mat

Barn elsker ofte bli involvert i kjøkkenet, så gjøre tradisjonelle Brasil Mardi Gras mat sammen. Espetinho er en gate mat tilgjengelig overalt i Brasil for karneval. Gjøre en enkel versjon av skewering kjøtt som kylling eller biff, grilling, og toppet med varm saus, om ønskelig. En populær Mardi Gras drikk er caipirinha. Dette er vanligvis en alkoholholdig drikk, men du kan gjøre en jomfru versjon. Klem saften av en kalk og en oransje i et glass, tilsett 1 spiseskje sukker og 1 1/2 kopper ingefærøl og røre. Legg is og mynte blader for garnityr.

Kaste en brasiliansk Mardi Gras parti

Siden brasilianske Mardi Gras handler om festing, kombinere aktiviteter for en festlig parti. La barna designe invitasjoner og bordkort, sette ut instrumenter, slå på varme Samba musikk, spredt ut mat og oppføre sine kostymer. Kaster rundt noen konfetti og sette opp streamere og ballonger. Dans, spise og fest hele natten, da dette er den beste aktiviteten til å omfatte den ekte følelsen av brasilianske Mardi Gras.Related Articles