Hvordan redusere sult med slankepiller

09/01/2011 by admin
Hvordan redusere sult med slankepiller

Vekttap er utfordrende for de fleste. Tross alt, 50 millioner amerikanere som går på en diett hvert år, klarer bare 5 prosent å miste vekt og holde den av, sier Colorado State University forlengelsen. Og mens alle vet at å spise mindre og trene mer er nøkkelen til å slippe pounds, som er lettere sagt enn gjort. Noen mennesker finner at reseptbelagte kosthold medisiner eller over-the-counter vekttap kosttilskudd hjelp med appetitten kontroll, gjør det enklere å spise mindre og miste vekt. Det er viktig å søke medisinsk veiledning når du velger disse vekttap aids.

Trinn 1

Snakk med legen din om medisiner og kosttilskudd for appetitt og vekt forlis. Noen alternativer kanskje ikke sikker eller passer for alle. Legen din kan disponere alternativene blant resept og over-the-counter slankepiller, hjelpe deg å vurdere deres sikkerhet og effektivitet, og gi veiledning om riktig dosering og varigheten av bruken.

Trinn 2

Prøv Meridia. Hvis legen er enig det er riktig for deg, en resept for kosthold medisiner Meridia kan være verdt et forsøk. Ifølge Judith S. Stern ved University of California, redusert Davis Medical Center, enkeltpersoner tar Meridia rapporten sult. Meridia anbefales for folk som er betydelig overvektige, og brukes på lang sikt. Fordi det kan heve blodtrykket, kan Meridia være skadelig for de med hypertensjon.

Trinn 3

Vurdere phentermine etter appetitt suppressant. Hvis Meridia ikke er avhengig av situasjonen, kan det hende at phentermine nyttig. Phentermine styrer sult ved å øke hjernens nivå av nevrotransmitter noradrenalin, sier Harvard Medical School. Mens phentermine vises effektiv suppressing matlyst, er det ment for kortsiktig bruk, på grunn av risikoen for rask hjerterytme og høyt blodtrykk involvert med å ta denne medisinen. Du bør ikke ta det for mer enn tre måneder.

Trinn 4

Prøv over-the-counter rettsmidler hvis du foretrekker å unngå reseptbelagte medisiner. Ulike kosttilskudd som pyruvate, grønn te ekstrakt, chitosan, CLA og urte "kosthold te" finnes på din lokale helsekost eller ernæring butikken, men effektiviteten er omdiskutert. Iallfall hvis du velger å prøve en av disse alternativene, fjerne dem med legen din først, og følg instruksjonene nøye.

Trinn 5

Spise en balansert, næringsrike, høy-fiber diett og trener regelmessig. Uansett hvilken slankepille du prøver, er det avgjørende å kombinere bruken av appetitt suppressants med kosthold og mosjon å virkelig miste vekt og holde den av. High-fiber matvarer som frukt, grønnsaker, helkorn, bønner og belgfrukter å fylle deg opp og holde appetitten fornøyd for lengre perioder. Drikke mer vann kan bidra til å redusere sult også. Og hyppig fysisk aktivitet vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier du spiser.

Advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du tar noen form for appetitt suppressant eller vekttap supplement. Få medisinsk klarering før du tar slankepiller. Kosthold medisiner og kosttilskudd kan forårsake alvorlig helserisiko i noen individer. Diskutere mulig vekt-tap medisiner eller andre anbefalinger med legen din.


Related Articles