Fiske nær harr, Michigan

07/05/2013 by admin

Byen harr ligger i Crawford County i den nordlige delen av Michigans lavere halvøya, og har ingen mangel på fiskemuligheter. Den midterste grenen av Au Sable River, en av statens beste ørret elver, går direkte gjennom harr, og nærliggende Margrethe og Higgins tilbyr sportsfiskere en sjanse å floke med bass, walleye og en rekke andre spill fisk.

Au Sable River

Anses for å være en av de beste ørret fiske bekkene øst Rocky Mountains, den midterste grenen av Au Sable elv flyter gjennom harr før sammen med Nord og Sør grenene og ut i Lake Huron. Delen av elven i og rundt harr er relativt grunt, noe som gjør den velegnet til vading. Elven renner øst og samler styrke, kano- og kajakkpadling bli en mulighet, men vade blir mer farlig. Fluefiske er taktikken valgfrihet for fiskere som ply elven Au Sable, og du kan ha suksess ved å velge fly mønstre som imitere caddis, stoneflies og ulike andre insekter som klekker på elven fra mars til oktober.

Lake Margrethe

1,922-acre Lake Margrethe ligger ca fem miles vest for harr, en ypperlig fiskevann, med store bestander av smallmouth bass, walleye, abbor og gjedde. BULLHEAD, bluegill, largemouth bass og muskellunge er også tilgjengelig, og noen av de beste fiskeplassene på innsjøen foregår fra våren til forsommeren. Lake Margrethe er den største innsjøen i Crawford County tilgangen tilbys via innsjøen Margrethe State Forest Campground (michigandnr.com), som har båt ramper og rikelig kysten fiske tilgang.

Higgins Lake

En dyp, klare, matet innsjø i nabolandet Roscommon County, Higgins Lake dekker nesten 10 000 dekar og ligger ca 15 miles sør for harr. Higgins Lake har dypet til 135 feet, og er kjent for utmerket abbor og lake ørretfiske. Gjedde og smallmouth bass er også ofte fanget, og du får innsjøen gjennom to statlige parker - Nord Higgins Lake State Park og South Higgins Lake State Park - i hver ende av innsjøen. Begge parker har båt ramper og shore tilgang. Mange sportsfiskere velger å fiske med kano eller andre små båten nær midten av innsjøen, og isfiske også kan være svært produktiv nærmere kysten om vinteren.

Betraktninger

Du må ha en gjeldende Michigan fiskekort fiske noen av vannet i området harr. Lisenser er tilgjengelig på de fleste agn og sportsbutikk butikker over staten; Du kan også kjøpe en online gjennom webområdet Michigan Department of Natural Resources. Statewide sportsfiske årstider og begrensninger gjelder de fleste harr-området farvann, gjennom visse deler av elven Au Sable kan være underlagt spesielle forskrifter. En komplett guide til Michigan fiske regelverket er tilgjengelig online eller som en trykt brosjyre på de fleste steder hvor lisenser selges.Related Articles