Men's Body Lotion For tørr & kløende hud

09/04/2016 by admin
Men's Body Lotion For tørr & kløende hud

Du kanskje har merket at hudpleie bransjen stadig benytter fremragende idrettsutøvere å godkjenne body lotion. Det er ikke overraskende: menn som er aktive i sport, rekreasjon og kondisjon pleier å opparbeide en svette og forsøke å vaske vekk svette. Mange må også lotion som hjelper riktig og lindre tørr og kløende hud.

Hvorfor fukte

Huden er kroppens største organ. Jo mer du utøve og deretter dusj etterpå, jo mer sannsynlig er det å utarme fuktighet i huden din. Eksperter anbefaler at du bruker en fuktighetsgivende krem eller lotion så snart som mulig etter bading rehydrate huden og avverge en tørr, kløende følelse. Ingrediensene i fuktighetsgivende produkter varierer mye. Det er ikke uvanlig at kremer har vann som sitt primære ingrediensen; høyere vanninnhold er en indikasjon at produktet vil midlertidig lindring overflaten, men kan ikke trenge gjennom huden for varig effekt som en sammensatt av ingredienser som melkesyre, urea, glyserin, lanolin, petrolatum og mineralolje.

Hudtyper

Kontakt hudpleie spesialist hvis tørrhet og irritasjon er alvorlige årsaker til bekymring. Søk lotion som best løser problemet. Noen menn har hud som er delvis olje og delvis tørr: I disse tilfellene kan det ikke være en Universal lotion betydd for deg. Du trenger en normative lotion å løse et bestemt problem. En hudlege kan holde deg informert om fuktighetskrem ingredienser å unngå, ifølge din hudtilstand.

Beholde naturlige fuktighet

Uansett fuktighetskrem du velger, kan flere trinn hjelpe det arbeide mer effektivt. Begrense dusjing 10 minutter eller mindre for å hjelpe kroppen til å beholde sin naturlige fuktighet. Mildt klapp kroppen tørr etter bading, i stedet for kraftig gni bort fuktighet med et håndkle. Dusj eller bad i varmt vann, fordi varmtvann ekstrakter kroppens naturlige oljer. Rensemidler merket "mild" eller "fragrance-free" er mindre sannsynlig å inneholde alkoholer og vaskemidler som fjerner hud av naturlige oljer.

Velge produktet

Men's Body Lotion For tørr & kløende hud

Passer deg: en overflod av alternativer kan berolige og korrigere tørr og kløe hudproblemer samtidig møte innstillinger for duft, tekstur, oljeinnhold, etc. Les produktetiketter nøye. Ikke anta at produktet med den høyeste prisen er alltid det beste valget for dine behov. Ifølge hudpleie leger online nyheter nettverket, "fuktighetskrem trenger ikke å være dyrt å være effektive. Ser på ingrediensene, ikke prisen."Related Articles