Retningene for bruk Lotion Under øynene

09/12/2013 by admin
Retningene for bruk Lotion Under øynene

Øyet kremer fylle hyllene på stoffet butikken, og hver lover bestemte resultater. Noen øyet kremer er ment å redusere poser, mens andre kan hjelpe begrense de fryktede fine linjer og rynker. Uansett under øyekrem du velger, vil du høste fordelene med mindre du bruker den riktig.

Velg riktig kremen

Velg et under øyekrem som er spesielt utviklet for å håndtere din bekymring. Tre vanlige under øye problemer er poser, rynker og mørke ringer. For å forbedre utseendet på under øynene linjer og rynker, anbefaler Mayo Clinic å velge kremer med retinol, AHA-syrer, koenzym Q10 eller te ekstrakter. Hvis din ' kamp med mørke sirkler, se etter produkter som inneholder visse plantebaserte ekstrakter, inkludert de fra brasilianske suma eller andre rot ekstrakt. Når det gjelder poser, velge et produkt som inneholder koffein, som kan bidra til å redusere hevelsen og revitalisere huden.

Når og hvor du vil bruke

For best resultat, bruk et under øyekrem om morgenen og før sengetid. Vaske ansiktet med en formulert for din hudtype, Påfør et tynt lag av fuktighetskrem og fullføre prosessen ved å bruke øyekrem orbital benet. For å finne din orbital bein, forsiktig trykk området under og rundt øyet og like under pannen din. Bruk øye krem innenfor denne grensen. Ikke glem å bruke et tynt lag på det øvre øyelokket i morgen for å gi en jevn base for din øye makeup.

Teknikk

Under øynene området har noen av de tynneste og mest sensitive hud på hele kroppen. For å unngå skader, gjelde under øyekrem med mild, dabbing bevegelser. Ikke gni eller dra fingrene over dette området. Når øye kremen brukes forsiktig på ditt under øynene, flytte til det øvre øyelokket og området rett under øyenbrynene. Igjen, Påfør et tynt lag av produktet bruker en milde tappe bevegelse. Hvis fine linjer og rynker på sidene av øynene i problemet, en tilstand kjent som Kråkefot, Påfør et tynt lag av produktet til dette området ved hjelp av mild feiende bevegelser. Arbeide kremen utover mot din hårlinje å hindre får noen i øynene.

Andre sikkerhetshensyn

Vær forsiktig når du bruker under øyekrem, spesielt nær øyevippene. Hvis vippene kommer i kontakt med fløte, kan de plukker opp produktet og sette den inn i øynene. Hvis produktet blir inn i øynene, rense den ut med lunken eller kald vann.Related Articles