Steinkulltjære Shampoo for kløende hodebunn

05/03/2013 by admin
Steinkulltjære Shampoo for kløende hodebunn

En kløende hodebunn ikke bare påvirker fysisk komfort men i tilfeller med flass, utseendet ditt også. Konstant skrape hodet er ingen måte å leve dag til dag, som det er en distraksjon til deg og de rundt deg. Hvis andre produkter ikke dempe kløen, kan steinkulltjære sjampo være svaret.

Undersøke hodebunnen

Noen kløende hoder ledsages av flass. Inspisere flak vil avgjøre alvorlighetsgraden av situasjonen. En liten mengde små flak angir en tørr hodebunn, potensielt forårsaket av overforbruk av produkter med alkohol, ingrediens beryktet for stripping fuktighet fra huden; Bytt til alkoholfritt produkter å se hvis flak fjerner. Større og tykkere flak kan peke mot en mer alvorlig tilstand, da bør du kontakte lege. En brå endring i hodebunnen kan være en ledetråd at du har en sensitivitet til et nytt hår produkt; bytte produkter kan bli kvitt kløe. Med stress kan føre kløende hud.

Når steinkulltjære kan være unødvendig

Steinkulltjære sjampo er ikke den riktige løsningen for alle kløende scalps. Kløen kan også være forårsaket av eksponering for ekstreme kalde og tørre miljøer, slik som om du ikke bære en lue når ut i iskaldt Vær for lang tid eller hvis du holder et varmt hår dryer for nær hodebunnen. Sjeldne hår vask lar hud oljer å opparbeide. Likeledes, vaske håret også ofte eller omtrent skrubbing hodebunnen kan forårsake kløe. Sjekk med legen å finne hvis steinkulltjære sjampo ville være nyttig for betingelsen.

Steinkulltjære til unnsetning

Steinkulltjære sjampo målrette opphoping av hudceller i hodebunnen på grunn av flass, seboreisk eksem og psoriasis, og vanligvis består av 0,5 prosent steinkulltjære. Regelmessig bruk av sjampo vil selv sakte bakterier vekst, forlater hodebunnen merkbart mindre kløende og eksentrisk, notater Drugs.com. Før du prøver sjampo, snakk med legen din hvis du har noen kjente hudsykdommer, tar medisiner, har allergi mot noen av innholdsstoffene, er gravid eller har følsomhet for sollys. Skrape hodebunnen kan føre til rødhet og selv blødning; steinkulltjære sjampo bør ikke brukes til hodebunnen er leget.

Bruke steinkulltjære sjampo

Steinkulltjære sjampo brukes mye som alle andre sjampo produkt, men med forsiktighet. Unngå kontakt med øyne, nese og munn, gni det inn i vått hår og massasje på hodebunnen. La produktet i håret for 5 minuttene tidligere rense den. Avhengig av alvorlighetsgraden av flass eller kløende hodebunn, gjenta prosessen. Vask hendene når du er ferdig.Related Articles