Hvordan Mold rå Jeans til kroppen din

05/12/2014 by admin
Hvordan Mold rå Jeans til kroppen din

Velge et par rå denim jeans kan være skremmende--et par nye vil føle skarpe, tung og stiv sammenlignet vasket jeans, og kan mangel at raskere følelsen av å ha en ny artikkel av klær passer kroppen som hånd i hanske. Men med riktig pleie og en god dose tålmodighet, et par rå denim jeans kan belønne deg med år, eller enda et tiår, personlig slitasje. Det avgjørende elementet i molding rå denim jeans er å suge dem før du bruker, som dette vil krype jeans til sin faktiske størrelse.

Trinn 1

Velg riktig størrelse når kjøpe rå denim jeans. Soaking dem før første gangs bruk vil krympe dem med en størrelse eller to, så du vil kjøpe dem en størrelse eller to større enn normalt. Prøve dem i butikken, kontroller at de har noen rom for å krype opp og forme kroppen din - burde ikke de være tettsittende når du kjøper dem.

Trinn 2

Fyll ren badekar med varmt vann. Den varmere vann, jo mer fargestoff kommer ut av jeans under suge.

Trinn 3

Snu jeans slik at de er innsiden ut. Legge dem i vannet. Plasser flasker på beina og fly av jeans å senke dem helt, men ikke trykk dem mot bunnen av badekaret. Prøv å bruke sjampoflasker allerede i badekaret. Kontroller at ingen deler av jeans flyte over vannet, da dette vil gjøre det visne og passform ujevn. Tillate jeans suge en til to timer.

Trinn 4

Fjern jeans fra vannet, håndtering dem varsomt. Bruker en bukse hengeren med klipp, heng dem til tørk. Fargestoff vil renne ut i denne fasen, så henge dem over badekaret hvis mulig, eller dekke gulvet med en gammel håndkle. Når de er tørre, er de klare til bruk.

Trinn 5

Bruk rå denim jeans for å fortsette prosessen molding. Hver slitasje vil fortsette mold - det tar dusinvis, om ikke hundrevis, bærer å få dem helt støpt til kroppen din. Bretter vil danne rundt knærne og hoftene og kantene av jeans begynner å gni tynn. Dette er din egendefinerte visne og mold i aksjon.

Trinn 6

Vent til vaske dem. Rawr Denim antyder vente omtrent seks måneder før vask. Håndvaskes i kaldt vann med mild vaskerom såpe, og hang til luft tørke.

Advarsler

  • Når du fjerner jeans fra deres suge, ikke riste eller vri overflødig vann ut av dem, da dette vil føre dem til å miste mer fargestoff, og ujevnt.
  • Aldri la rå jeans gå nær en tørketrommel. Dette vil slette molding og falming du har oppnådd og krympe jeans mindre enn deres ønsket størrelse.

Tips

  • Før du nyter jeans, sørg for at de ikke var gjennomvåt av produsenten, eller "sanforized." Du vil bare suge unsanforized jeans.
  • For den mest personlige, støpte passformen, sitt i badekaret iført rå denim jeans.

Ting du trenger

  • Badekar
  • Varmt vann
  • 2 til 4 fulle flasker
  • Bukse hengeren med utklipp
  • Gammel håndkle (valgfritt)


Related Articles