ADHD personlighetstrekk

10/14/2012 by admin
ADHD personlighetstrekk

ADHD eller ADHD, er preget av hyperaktiv atferd og en manglende evne til å opprettholde oppmerksomheten. Det påvirker både barn og voksne. Mens de fleste ADHD-symptomene kan kategoriseres som opptreden, er noe personlighetstrekk felles for mange lider. Behandlingen omfatter sentralstimulerende medisiner og psykoterapi, forklarer National Institute of Mental Health. Milde tilfeller krever ikke behandling.

Lett overveldet

Personer med ADHD er lett overveldet, forklarer ADHDTexas.com. Om følelsen overveldet av skolen eller karriere ansvar eller personlige krav, kan det virke til enkelt som om han har flere oppgaver enn han kan utføre. Han kan bli frustrert eller gi opp stedet takle sitt arbeid. Derimot kan en person med en annen personlighetstrekk trives utfordringen med en voksende oppgaveliste.

Impulsiv

Impulsivitet er en kjennetegn egenskap av ADHD. Mens det innebærer ofte atferd, kan det også knyttet til kommunikasjon og beslutningsprosesser. Lidende kan snakke med andre impulsivt i stedet for nøye tenke ut et svar. Dette kan skade forholdet hvis den andre parten ikke forstår sykdommen. Impulsiv beslutningsprosesser kan føre til tapte muligheter eller uheldige konsekvenser, særlig i voksen alder.

Glemsom

Centers for Disease Control og Prevention beskriver glemsel som et symptom på ADHD. I stedet for glemme et navn, innebærer denne typen glemmer ikke husker oppgaver som skal utføres eller aktiviteter å delta. Lidende kan glemme å stoppe på matbutikken eller glemmer å bringe lekser henne til skolen.

Følelsesmessig labil

Noen barn med ADHD vise aggresjon, forklarer & ldquo; Psychiatric Mental Health Nursing." Dette kan være en del av en total manglende evne til å styre følelser, forårsaker humør brått endre flere ganger om dagen. Enkelt kan vekke i dårlig humør, lykkelig når klining en hund, sint når disiplinerte på jobb og trist når oppdaget en pakke ikke kommer - alt i samme dag.

Manglende evne til å opprettholde oppmerksomheten

Personen med ADHD unnlater ofte å tilstrekkelig fokus på oppgaven. Han er usannsynlig å lese i timevis eller arbeide på et prosjekt uten hans sinn vandrende. Han kan avbryte foreleser som taler for mer enn en time eller komme opp fra sitt sete under talen. Da spurte, kan han vise liten oppbevaring av forelesning materiale.Related Articles