Den beste Alpha Hydroxy produkter

10/05/2012 by admin
Den beste Alpha Hydroxy produkter

Når shopping for alpha hydroxy produkter noe kjøpt over disk lovlig må du ha en konsentrasjon på 10 prosent alpha hydroxy syrer eller mindre. Disse syrer inkluderer: glykolsyre, melkesyre, eplesyre og sitronsyre. Produkter er ikke nødvendig å vise hvilken prosentandel deres konsentrasjon er så se etter et produkt ingredienser etikett, og hvis alpha hydroxy syrer er oppført et sted mellom den andre til femte ingrediensen mest sannsynlig er det rundt 10 prosent området. For alpha hydroxy å være effektive i å redusere og hindre aldringstegn må være absorberes av huden, så renset og toner som er umiddelbart tørkes av er vanligvis ikke verdt investeringen. Se etter kremer og tone correctors med disse syrer best resultat.

Felles fallgruver

Største graven med alpha hydroxy produkter er det i orden for dem å gjøre jobben de kan forårsake hudirritasjon og økt følsomhet for solen. Det er ingen effektive produkter på markedet som kombinerer alpha hydroxy syrer med SPF, så en enkeltprodukt for SPF 15 eller høyere må brukes på alpha hydroxy produktet.

Der hvor å kjøpe

Uansett om produktene er kjøpt på Internett eller i en butikk, bør forskning utføres først for å finne det ideelle produktet for individuelle behov. Nettsteder som sephora.com tilbyr Produktdetaljer og brukeranmeldelser for nesten alle varehus produkter og drugstore.com tilbyr Produktdetaljer og brukeren av alle produkter som er solgt i drugstores og forhandlere som Target og Wal-Mart.

Kostnader

Det er et utvalg på bekostning av produkter som inneholder alpha hydroxy syrer som går fra $30 til $200 og oppover. Prisforskjellen påvirkes vanligvis av merkevaren, ingredienser og syre konsentrasjon. Noen av dyrere inkluderer et system med flere produkter og verktøy som fungerer med alpha hydroxy syrer.

Sammenligning Shopping

Hvis du vil sammenligne produkter må en ta hensyn hvor følsom huden hennes er. Hvis huden er veldig følsom vil et lavere konsentrasjon produkt være best. Se etter flere ingredienser som adresse bestemt hudpleie behov som Vitamin C og microdermabrasion for kjedelig huden. Hvis huden er følsom for en SPF krem fuktighetsgivende og beroligende å redusere irritasjon. Ikke nøl med å kontakte en hudlege hvis det er vanskelig å avgjøre hvilke produkter er passe godt for din hud eller tilstand.Related Articles