Hva Juice øker din pH?

06/08/2013 by admin
Hva Juice øker din pH?

En sunn pH-nivå i kroppen er litt alkalisk, mellom 7.0 og 8.0, bare over midtpunktet på en pH-skalaen. Ideell pH for blod er 7.4, ifølge kjemikere ved Universitet i St. Louis. Vilkårene knyttet surt ubalanse i kroppen, diabetes, osteoporose, nyresykdom, hjertesykdommer, deprimert uimottakelig funksjoner, vektproblemer, depresjon og tretthet. Kosthold bestemmer pH balanse, og grønnsaker og frukt er alkalisk-forming mat. Juicing grønnsaker og frukt kan være en effektiv måte å heve pH-verdier.

Hvorfor Juice?

De fleste amerikanere bør doble av grønnsaker og frukt de bruker hver dag, i henhold til 2010 kosttilskudd retningslinjer for amerikanerne. Regjeringens mål om å ha du fylle halvparten av tallerkenen din med grønnsaker til hvert måltid kan være vanskelig å håndtere for noen mennesker. Legge til ekstra frukt måltider eller snacking på frukt fungerer ikke alltid ut. Men University of Maryland Medical Center sier at pH-verdier i urin - en enkel måte å måle pH - kan heves ved å øke sitrus frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Så drikke frisk og befestet juice kan bygge bro til tilstrekkelig og balansert ernæring.

Fruktjuice

De fleste frukt er alkalisk-forming og vil øke kroppens pH-verdier. Selv sitrus frukter bli basisk i fordøyelsesprosessen. Gode valg for frukt til juice for et mer Basisk system er epler, modne bananer, druer, fersken, nektariner, pærer, mango, appelsiner, grapefrukt, ananas, granateple og bær av alle slag. Flere frukter er litt surt, inkludert tyttebær, svisker og plommer, og bør brukes i moderate mengder hvis målet ditt er å heve pH-verdier.

Grønne Smoothies

Grønne smoothies kan tilby best av både frukt og grønnsaker i en drink som fyller nok til å tjene som en meal det å legge. Blander kale og spinat, rosenkål med melon, kiwi, appelsinjuice eller jordbær er lastet med vitaminer og antioksidanter og er alkalisk. Eplejuice, selleri, spinat og druer er like godt balansert. Moden banan tykner blandet juice å riste konsistens og legger sødme til en smoothie.

Grønnsaksjuice

Alkaliske grønnsaker du kan kaste i en juicer eller blender inkluderer selleri, brokkoli, blad salat og grønnsaker av alle slag. Gulrotjuice er alkalisk-forming og kombinerer godt med andre alkaliske frukt og grønnsaker for en søt, næringsrik drink. Prøv gulrot og selleri eller gulrot og apple juice for noe enkel å heve pH. Tomater er velsmakende når juiced med urter, hvitløk, selleri, kål, persille og andre grønnsaker. Høyeste ernæring kommer fra juice du og drikke frisk, men du kan bruke en kommersiell lav natrium, organisk grønnsak juice som en og annen alternativ.



Related Articles