Maksimal hjertefrekvens og alder

12/22/2013 by admin
Maksimal hjertefrekvens og alder

Når du var barn, var ditt hjerte mindre enn som voksen. Ifølge National Council on styrke og egnethet, du hadde også lavere blodvolum og hver seire i hjertet ditt flyttet mindre blod gjennom kroppen. Det er derfor barn vanligvis har høyere hjerte priser enn voksne. Når du blir eldre, det kardiovaskulære systemet fortsetter å endre og hjertefrekvensen arbeider bremser ned.

Bakgrunn

Et verktøy du kan bruke til å beregne intensiteten på treningen er hjertefrekvensen. 220 minus alder formel begynte på 1970-tallet da leger fra US Public Health Service's Program på hjertesykdom trengte å gi en retningslinje for alvorlig syke hjertepasienter å overvåke sine treningsintensiteten. Formelen var aldri ment å ta fitness verden med storm. Men det var en enkel formel som folk lett kan jobbe i hodet. De siste 40 årene, har formelen blitt programmert inn pulsmåler, postet på gym vegger, registrert i fitness DVDer og skrevet i helse lærebøker.

Etter kjønn

For menn er en enkel formel for beregning av din maksimale hjertefrekvens trekke din alder fra 220. Hvis du er 70 år, vil denne formelen fortelle deg din MHR er 150 slag per minutt. Kvinner bør bruke en litt annen beregning basert på en 16-årig studium som sporet kvinner som arbeider ut på tredemølle. Det ble funnet at kvinner ble høyere risiko for hjerte hendelser ved å arbeide på den gamle MHR. Trekker 88 prosent av din alder fra 206 og å holde seg innenfor 65 til 85 prosent av din MHR.

Alternativer

Hvis du leter etter en litt annen formel til å beregne din MHR, prøve å multiplisere din alder ganger 0,7 og trekke det antallet fra 208. Denne formelen ble utviklet av Dr. Douglas Seals og utgitt i 2001, og det gir en mye høyere MHR for eldre. Hvis du foretrekker å unngå matte, du kan også måle arbeid nivået av din evne til å snakke: med moderat intensitet du skal kunne snakke lett men ikke synge. Med en høy intensitet, bør du kunne si noen ord om gangen, og ikke være gisper etter pusten.

Endringer

Som du alder, vokser veggene av venstre ventrikkel tykkere. Ifølge National Institute on Aging, kan denne økningen hjelpe hjertet takle økt stress, som pumper blod gjennom vanskeligere blodkar. En eldre hjerte pleier å pumpe mer blod per slag enn en yngre å kompensere for sin tregere rytme, men selv om dens Slagvolum er høyere, det kan ikke sirkulere så mye blod som det gjorde da det var ung.

Variasjon

Selv om maksimal hjertefrekvens har en tendens til nedgang med alder, er det en stor variasjon mellom mennesker. En velutdannet utøveren kan ha en lav hvilepuls som umiddelbart hopper over 200 når han starter trening. Mosjon fysiolog Dr. Fritz Hagerman av Ohio University fant at den maksimale hjerte utbredelsen av Olympiske mestere varierte fra 220 til 160 bpm.Related Articles