Liquid Klorofyll & hvete gress

09/03/2016 by admin
Liquid Klorofyll & hvete gress

Hvete gress har et utvalg av næringsstoffer og fytokjemikaliene, og er populær som en juice og kosttilskudd. Sammen med inneholder kalsium, jern, magnesium, vitamin C, vitamin E og vitamin A, inneholder hvete gress rikelig mengder grønn plante pigment klorofyll. Selv om hvete gress er påstått å øke immunitet og lindre noen sykdommer, er det usikkert om klorofyll spiller en rolle i disse helsefordeler.

Forklaring av klorofyll

Klorofyll er en grønn-pigmentert molekyl som gjør plantene til å absorbere energi fra solen og utnytte den for fotosyntesen, å lage karbohydrater fra vann og karbondioksid. Finnes bare i grønne planter, har klorofyll molekylstrukturen ligner på hemoglobin i blodet, ifølge University of Bristol skole kjemi. Som andre gress er unge, grønne bladene av hvete gress anlegget en rik kilde til dette molekylet.

Wheatgrass krav

Tilhengere av hvete gress tror denne maten øke immunsystem og hjelpe du helbrede sykdommer som kreft, diabetes, ulcerøs kolitt og leddgikt, samtidig forbedre fordøyelsen og bekjempe skadelige bakterier i kroppen. Mange av disse helbredende effekten er tilskrevet flytende klorofyll i hvete gress, hvilke Wheatgrass talsmenn krav kan gjenoppbygge blodet, revitalisere vev og avgifte kroppen. Ann Wigmore, en naturlig helse praktiker og en av de tidligste moderne talsmenn for hvete gress, er ansvarlig for troen på at klorofyll instills hvete gress med helbredende egenskaper, ifølge National Council mot helse svindel.

Bevis for fordelene

Bevis som støtter rollen av klorofyll og hvete gress i helse er begrenset, og det er usikkert hvor godt menneskekroppen kan absorbere eller forbrenne dette molekylet. Som Linus Pauling Institute forklarer, klorofyll og dets derivater, chlorophyllin, kan bidra til å ødelegge kreftceller, kan akselerere sårheling ved å drepe bakterier og kan hindre leverkreft hos personer utsatt for kreftfremkallende stoffer. Men studier viser positiv effekt av klorofyll på sykdom vanligvis administrere klorofyll direkte på kreftceller, i stedet for at fag ingest klorofyll muntlig. Som en konsekvens, kan resultatene av disse studiene ikke gjelde for klorofyll fortært via hvete gress.

Ting å vurdere

Selv om rollen av klorofyll i helse er usikkert, være hvete gress fortsatt et nyttig tillegg til kosthold. Hvete gress inneholder et spekter av vitaminer og mineraler, ifølge American Cancer Society. Den inneholder også aminosyrer som kan hjelpe øke immunitet og holde deg frisk. I tillegg kan hvete gress telle mot din daglige anbefalte forbruk av grønnsaker. Hvis du har cøliaki eller en hveteallergi, bør du kontakte lege før man spiser hvete gress.Related Articles