Hva er fordelene med Guava?

09/03/2016 by admin
Hva er fordelene med Guava?

Guava, en tropisk frukt med grønn hud og hvite eller rosa kjøtt, tilbyr en rekke helsefordeler, inkludert vitaminer, mineraler og medisinske fordeler. Denne frukten er ikke allment tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker, men du kan finne det i spesialforretninger. Guava formidler en smak analog med jordbær når blandet med andre frukter som pærer eller kiwi.

Kalorier og makronæringsstoffer

En 1-cup porsjon rå guava inneholder 112 kalorier, eller 5.6 prosent av kalorier du bør spise hver dag, basert på en 2.000 kaloriinntak. Du også ta i 1,5 g fett i en visning, som står for 12 prosent av mengden fett bør du spiser hver dag. Guava inneholder 23,6 g karbohydrater per servering også, et beløp som bidrar til 225 til 325 g av karbohydrater du trenger hver dag. Protein antallet i frukt er ganske lav, med 4,2 g per porsjon; du trenger 46 til 56 g daglig for best helse. Hver servering har 8,9 g av fiber, som hjelper deg med å møte dine daglige fiber anbefaling fra 25-38 g.

God kilde til vitaminer

Spise en porsjon guava for å tilfredsstille kravene til daglig vitamin C-en servering av denne frukten inneholder 628 prosent av beløpet du trenger. Vitamin C i guava kan forhindre celle skade forårsaket av miljømessige og frie radikaler, og bistår i absorpsjonen av jern. Denne frukten inneholder også 21 prosent av vitamin A og 20 prosent av folat du trenger hver også. Dette gjør guava et godt valg å forbedre synet og redusere risikoen for fødselsskader når du er gravid eller planlegger å bli gravid. Dessuten kan ta du i mindre mengder vitamin E, K og B-6, thiamin, riboflavin, niacin og Pantotensyre i en 1-cup servering av denne frukten.

Forsyninger mineraler

Guava inneholder 20 prosent av det daglige anbefalte inntaket av kalium, et mineral viktig for ditt hjerte-funksjon. Denne frukten inneholder 19 prosent av kobber du trenger hver dag, i tillegg til 12 prosent av mangan. Disse mineralene er avgjørende for funksjonen nerver, hjernen og blodkar. Guava inneholder mindre enn 10 prosent av kalsium, jern, magnesium, fosfor, sink og selen du trenger hver dag, også.

Potensielle behandling for Diabetes

Skallet av guava, ikke normalt spiselig, kan gi fordeler hvis du har diabetes. En studie publisert i juni 2010 utgaven av "Indisk Journal av medisinsk forskning" indikerer at studier i diabetiker rotter foreslå sitt forbruk resulterer i en reduksjon i blod sukker og kolesterol nivåer. Studier for å fastslå om disse effektene relateres til menneskelig test fag. Ikke spise guava skallet som behandling for diabetes uten først å konsultere legen din.Related Articles