Den beste muskel suge produkter

04/16/2013 by admin
Den beste muskel suge produkter

Oversikt

Såre muskler forårsake ubehag og smerter og gjøre det vanskelig å gå om daglige aktiviteter. Med enkel bevegelser er noen ganger uutholdelig. Hvis du har en alvorlig anstrengt eller forstuet muskel, det virker ikke praktisk å besøke legen, men du kan bade i nyttige produkter og rettsmidler hjemme som vil roe og sooth muskler.

Epsom Salt

Grunnen Epsom salt fungerer er fordi det er ren magnesium sulfat, et mineral sammensatte som påvirker kroppen på ulike måter, fra å lage en "følelse av velvære og avslapning" å skylle giftstoffer i kroppen, ifølge Epsom Salt rådet. Spesielt magnesium Epsom salt lindrer stress, hjelper nerver og muskler til å fungere og reduserer smerte og kramper av muskler ved å redusere betennelse, forklarer rådet. Sulfater hjelper kroppen å skylle ut giftstoffer, opprette felles proteiner og absorbere næringsstoffer.

Såre muskler og andre smerter og smerter, hell ca to kopper av Epsom salt i varmt bad vann og suge i minst 10 minutter. Krystallene vil oppløse og slappe verkende muskler og lindre hevelse i mindre stammer, forstuinger og blåmerker, ifølge care2 nettstedet. Bland med havsalt for ekstra beroligende fordeler.

Havsalt

Den beste muskel suge produkter

Når hav fordamper, havsalt deponert nær kysten og det er samlet, spesielt nær menneskeskapte bassenger, for distribusjon og salg, ifølge wiseGeek nettstedet. Dødehavet er kjent for sin havsalt, og den er fordelt over hele verden som et helse- og supplement, rapporter HealthGuidance. Tradisjonelt folk badet i Dødehavet for sin naturlige helbredende egenskaper. Havsalt er forskjellig fra bordsalt fordi det ikke inneholder tilsetningsstoffer, men har naturlig sunn mineraler som magnesium, kalsium og jern, forklarer wiseGeek.

Oppløst krystallene havsalt slipp sårt tiltrengt mineraler å slappe av kroppen, hjelpe lindre kroppen aches og smerter og lindre spenning i musklene og reduserer angst og stress, ifølge HealthGuidance. Legge til et par kopper eller mer til badevannet. Bland havsalt med Epsom salt og bakervarer brus for mer lettelse.

Urter

Bland visse urter med olivenolje eller natron å lindre smerter og sårhet i muskler. Yoga Journal antyder Ayurveda-behandlinger, som blander "to tredjedeler av en kopp natron og kvart kopp ingefær pulver" for et varmt bad å berolige og helbrede muskler. Ingefær hjelper musklene ved å fremme blodstrøm og natron trekker giftstoffer fra kroppen. Yoga nettstedet anbefaler også urter som fennikel gurkemeie, kamfer, fedd og mentol for såre muskler. Disse finnes i naturlig og Ayurveda massasjeoljer eller kinesisk tigerbalsam og bør påføres direkte på huden etter bading. Noen av disse urtene legges imidlertid til badevannet. Legg tørket urter i en ren, tynne sokk og suge med det i badekaret. Legge i olivenolje, natron eller salter ovenfor for mer hjelp.Related Articles