Sunne måltider for en uke

12/30/2013 by admin
Sunne måltider for en uke

Oversikt

Sunn mat er enkel. Nyt en rekke nærings-tett mat fra alle matvaregrupper, sier Academy of Dietetics og ernæring. En enkel måte å sikre en variert og næringsrik diett er å bruke amerikanske avdeling av landbruk MyPlate grafikken. Psykisk del tallerkenen din i kvartalene. Fyll en fjerdedel med magre proteiner, en fjerdedel hel-korn karbohydrater og de resterende halvparten med produsere. Drikk et glass fettfattig melk for. Planlegge slik at du vil gjøre gode valg til frokost, lunsj og middag hele uken.

Mandag

Mandag er starten av skole- og uken, bør en person holde måltider enkel å holde deg på sporet. For frokost er hel-korn frokostblanding med lettmelk og en banan et godt valg. Til lunsj, bør en person vurdere en Tyrkia sandwich på hel-hvete brød med et eple, gulrot pinner og lav-fett yoghurt. Til middag er kylling Stir-yngel med lav-natrium soyasaus og frosne grønnsaker med brun ris et sunt alternativ.

Tirsdag

Kjøp frisk frukt i sesongen fordi de vil være billigere og mer flavorful. For frokost, spise en hel-hvete bagel med lav-fett ost og appelsinjuice vil gi noen energi sin. Til lunsj, vil vegetabilske suppe med hel-korn kjeks og lav-fett ost med druer gjøre ham føle godt om hans valg. Til middag er hel-hvete pasta med kalkun kjøttboller og en kastet salat med lav-fett salat dressing en fantastisk måte å belønne seg for å spise også.

Onsdag

Hvis ingrediensene for en vare er vanskelig å uttale, maten elementet ikke kanskje et sunt valg, sier RD411.com. For frokost er lav-fett cottage cheese med skiver fersken og hel-hvete toast med margarin en sunn start på dagen. Til lunsj, kan grønnsaker pizza fra lokale pizzeria med frisk fruktsalat, være en flavorful alternativ til hva noen kan være vant. Grillet laks med stekte poteter og stekt rosenkål vil endre andres sinn om leafy grønne grønnsaker til middag.

Torsdag

Frosne grønnsaker er en flott erstatning for frisk og de varme opp raskt i mikrobølgeovnen. For frokost er havregryn med rosiner, pekannøtter og brunt sukker med lettmelk en fiber - og jern-rik alternativ til sukkerholdige frokostblandinger. For lunsj, en hel-hvete pita med hummus, salat og tomat er fettfattig yoghurt og friske jordbær sunne valg. Til middag er Kjøttpudding med magert kjøttdeig, grønne bønner og moste søtpoteter en velsmakende ta på denne amerikansk klassiker.

Fredag

Dietetics og Academy of Nutrition sier en person bør handle de fire hjørnene av dagligvarebutikk: produsere midtgangen for frukt og grønnsaker, bakeri for hele korn, kjøtt avdeling for magre proteiner og meieri tilfelle for lav-fett melk. For frokost, vil et kokt egg med to skiver av hel-hvete toast og et glass fettfattig melk starte noen på høyre fot. Til lunsj, bør en person prøve en tunfisk sandwich med lav-fett majones på hel-hvete brød, toppet med skiver agurk, og en frisk apple. Til middag er en bean burrito på en hel-hvete tortilla med lite fett cheddarost og salsa, brun ris og en kastet salat med lav-fett salat dressing en deilig måte å avslutte dagen.

Lørdag

Magert kutt av storfekjøtt topp loin toppen Mørbrad, runde biffer og steker og chuck skulder. For frokost, hel-hvete pannekaker med ekte lønnesirup, skivet banan og fettfattig melk er velsmakende behandle. For lunsj, grillet kylling salat med tørket tyttebær, valnøtter og magre salat dressing er hel-hvete pitabrød og lav-fett yoghurt protein - og antioksidant-pakket. Til middag, grillet toppen Mørbrad, er korn på cob, stekt paprika og bakt pommes frites et tilfredsstillende måltid.

Søndag

En person bør spise i moderasjon hva han liker fra alle matvaregrupper og ikke overdriv det på noe en mat, sier RD411.com. For brunsj, omelett med skinke og ost er fersk honningmelon, friske jordbær, friske blåbær, hel-hvete engelsk muffins og kroketter en frokostbuffé som ikke vil forlate en person ønsker. Til middag, kylling parmesan med hel-hvete spagetti og Dampet brokkoli er en fin måte å avslutte uken.Related Articles