Ernæringsmessige egenskaper ubehandlet sukker

08/17/2012 by admin
Ernæringsmessige egenskaper ubehandlet sukker

Konvensjonelle hvitt sukker er strippet av alle næringsstoffer under behandlingen. Hvis du vil opprette en ren, hvit, uniform produkt, produsenter trekke ut saften av sukkerrør eller rødbeter og sende det gjennom en flertrinnsprosess som inkluderer koking, filtrering, bleking og carbonating. Ubehandlet sukker er laget av fordampet stokk juice. Mangel på behandling skaper et produkt som fortsatt beholder noen av næringsstoffene finnes i sukkerrør anlegget. Ubehandlet sukker er sukker, men og bør brukes med måte.

Kalorier og makronæringsstoffer

Fordampet sukker er sukker i kalorier. Den inneholder 16 kalorier per teskje, akkurat som sukker. Ubehandlet sukker inneholder ingen fett eller protein. Det er 100 prosent karbohydrater, 4 gram per TS. Fordi det er litt søtere enn sukker, slik at du kan bruke mindre, kan fordampet sukker hjelpe deg å spare noen kalorier.

Vitaminer og mineraler

Behandlet sukker er fratatt sin melasse, fra hvilke eventuelle ernæring sukker gir finnes. Ubehandlet sukker er ikke en ernæringsmessig drivkraft, imidlertid. Det gir mineralsalter og bare sporstoffer mengder mineraler. En bestemt type ubehandlet sukker, kalt Sucanat og gjennom en patentert metode, inneholder kalium, men i utgjør ikke store nok til å påvirke din diett.

Andre ubehandlet sukker

Dato sukker kommer fra dehydrert datoer som er pulverisert i en sukker. Datoer er en liten kilde til B-vitaminer, vitamin K, og mineraler kalsium, kalium, kobber, mangan og magnesium. Kokos palmesukker er en annen ubehandlet alternativ høstet fra saft av palmer. Den har en lavere glycemic indeks enn sukker, betyr det ikke medfører skarpe pigger i blodsukkernivået.

Betraktninger

Sukker merket som "rå" i USA har blitt renset for å fjerne alle mulige forurensninger og er dermed fortsatt behandlet. Brunt sukker er bare hvitt sukker med noen sirup tilbake i, så de også behandles. Demerara sukker og turbinado sukker er andre rå sukker som kanskje har gjennomgått steam-rengjøring før emballasje. Disse sukker er nær blir ikke behandlet, men er ikke så ren som rå stokk sirup. Hvis du bruker rå honning i stedet for sukker fordi den har flere næringsstoffer, Merk at det også er fortsatt sukker og tilbyr bare 1/100 av daglige verdien for protein, Thiamin, riboflavin, niacin, vitamin C, kalsium og jern.



Related Articles