Hva er hvit honning?

01/10/2013 by admin
Hva er hvit honning?

Honning er produsert i bikuber av bier som har reist tusenvis av miles å samle nektar fra blomster. Ulike blomster gi honning skille farger og smaker. Hvit honning er en av de forskjellige fargene produsert av bier i Hawaii Kiawe skog. Men gjennom en prosess som kalles kontrollert krystallisering, kan honning produsenter også lage en spreadable honning ideelt for toast, pannekaker og muffins med den samme karakteristiske kremaktig hvit fargetonen som Kiawe honning.

Hvit Kiawe honning

Ren, hvit honning, er selv om sjeldne og ikke lett tilgjengelig over hele verden, høstet i Kiawe skogen fra dype trykk røttene av Kiawe trær på i Hawaii. Den sandstrendene og ørken-lignende forhold i Kiawe skogen er ideelle for bier å samle sine nektar. Kiawe honning naturlig krystalliseres, oppretter en perlehvite hvit farge med enestående smak og Kremethet. Høsting Kiawe honning krever forsiktig timing å sikre honning ikke utkrystallisere i kammen. Når honning har krystallisert, kan det bare hentes ved hjelp av varme, som ødelegger honnings naturlig hvit farge og unik smak.

Pisket og kremaktig hvit

Alle honning naturlig krystalliseres og blir hvit over tid; men det er fortsatt helt trygt å spise, og med litt varme gjenoppretter tilbake raskt i flytende form. Kremaktig hvit honning finnes i syltetøy og gelé isle av dagligvarebutikk er også krystallisert, selv for tidlig, gjennom en prosess som kalles kontrollert krystallisering. Denne kontrollert krystallisering lar honning å spre ved romtemperatur enkelt på toast, på samme måte som smør.

Lysere og mildere

Kløver honning, lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker, varierer i farge fra water hvit lys gult til oransje. Fargen og smaken er avhengig av blomster som nektar ble trukket ut. Kløver honning er vanligvis mild smak, og desto lysere honning er, desto lysere smaken vil være. Mild smak av hvit kløver honning er eksepsjonell for søtningsstoffer te og kaffe, bakervarer kaker og cookies og legge til Grill sauser.

Baking, matlaging og søtningsstoffer

Mange oppskrifter som bruker tradisjonelle hvitt sukker kan erstattes med honning. Justeringer er ofte nødvendig å kompensere for den ekstra sweetness, inneholder fuktighet og browning at honning imidlertid. Når baking med honning Erstatt en del av sukker med honning. For mye honning kan produsere en tettere tekstur enn ønsket. Videre skal væske også reduseres for en lettere tekstur. Honning, også søtere enn sukker, kan bli redusert, avhengig av oppskriften. For å holde bakt Legg varer riktig syret 1/4 ts av natron for hver kopp honning. Honning caramelizes ved lavere ovnen temperaturer enn sukker; derfor redusere baking temperaturer 25 grader Fahrenheit.Related Articles