Slik Vis selvtillit Tips & triks

02/22/2013 by admin
Slik Vis selvtillit Tips & triks

Om du mangler tillit på jobben eller i sosiale situasjoner, kan styrke ditt nivå av tillit endre hvordan folk oppfatter du. Setter den beste versjonen av deg kan fremover - selv om du ikke føler deg 100 prosent overbevist, hjelpe deg virke som en kraftig, overbevisende person.

Trinn 1

Kle godt og stå høyt. Chris Posti, sjef for Posti & Associates, et menneskelige ressurser firma i Pennsylvania forteller Pittsburgh Tribune-Review at velge klær som gjør at du føler godt om deg selv vil gå en lang vei mot hvordan tillit er portrettert. God holdning og høyreist vil også gjøre deg se mer trygg, i motsetning til hunching skuldrene.

Trinn 2

Uttrykke overbevisning, selv om du er usikker på utfallet. Å være usikre og lite når delta på et møte eller beslutninger gjør du ser usikker. Forplikte seg til beslutninger og dirigere andre setter deg i en posisjon av lederskap. Dette viser selvtillit og tillit til dine evner.

Trinn 3

Forbered deg for suksess ved å se gjennom dine tidligere suksesser i lignende områder, antyder mindtool.com. Hvis du er bekymret om å skrive inn en sosial situasjon, tenk på alle gangene du kunne bli vellykket venner. Hvis du er stresset om en presentasjon på jobben, i stedet for fremtidige feil, bruk tidligere suksesser for å vise selvtillit.

Trinn 4

Unngå tenkte fullkommenhet og ufullkommenhet, advarer Marshall Goldsmith i Business Week Magazine. Husk at suksess er ikke alltid definert av perfeksjon, og du kan nå suksess gjennom en rekke stier. I stedet for lovende deg perfeksjon og miste selvtilliten når noe går galt, fokusere på hva du kan lære av en gitt situasjon og dyrke et positivt syn på det endelige utfallet.

Trinn 5

Erkjenne din frykt. Marsjerende blindt inn i en situasjon med ideen om at det er ingen måte at du vil ikke kan være en uklok måte å handle. Har du en frykt for offentlige taler, Tillat deg å visualisere tingene som kunne gå galt så du forberedt for dem når de skjer, ifølge ny entreprenør Magazine. Vet potensialet for svikt, men fokus på suksess å vise hvor sikker du er.Related Articles