Den beste Avon hud produkter

04/02/2013 by admin
Den beste Avon hud produkter

Avon tilbyr hundrevis av hudpleieprodukter utviklet for alle hudtyper. Avon på nytt linjen er spesielt vellykket for moden hud, med avansert teknisk forskning og meget vitenskapelige ingrediens lister. Yngre hud er ofte parfymert og mildnet av Avons huden så myk linje, mens Clearskin mål hud utsatt for kviser og andre urenheter. Hver linje har produkter som har vunnet priser fra lokke, forebygging, form, Latina og Good Housekeeping.

Felles fallgruver

En nøyaktig analyse av din hudtype og dens behov er viktig før du kjøper hudpleieprodukter. Mens Avons nytt klinisk Derma-Full X3 ansikts fylle Serum har vunnet flere utmerkelser, blant annet hederlig omtale i god Housekeeping anti-aging Awards, kliniske studier hyaluronsyre, den primære ingrediensen, har vist sjeldne tilfeller hvor det forårsaker rødhet og kløe oppstår. De med sensitive hud kan ønske å søke en alternativ produkt.

Der hvor å kjøpe

Avon produkter er tilgjengelig for kjøp fra en lokal Avon representant siden 1886. Avons nettstedet har en database for å finne din nærmeste Avon representant. Produkter er også tilgjengelig for kjøp på nettet på Avon.com.

Kostnader

Kostnadene varierer etter produkt sortiment. NYTT linjen varierer fra $12 til $75, mens Clearskin linje kan koste så lite som $4 for en renset og til $30 for en rekke produkter. Løsninger linjen gjennomsnitt mellom $9 til $15 et produkt. Forbrukere bør ofte sjekke nettsiden og med deres Avon representanter for salg og spesialtilbud.

Insider Tips

Plaget av mygg sommermånedene? Avons klassiske huden så myk ikke bare mykner huden, men holder pesky myggen i sjakk. Spray på et lag med opprinnelige huden så myk olje Spray å slå feil uten å bruke kjemikalier.Related Articles