Barnas Vitamin som inneholder fluor

09/04/2016 by admin
Barnas Vitamin som inneholder fluor

Fluor er hovedoppgaven er å gjøre tennene sterke og minimere forfall. De fleste offentlige vannsystemer er fluoridated. Men hvis du har frisk vann med utilstrekkelig fluor eller hvis barnet ditt er i fare for å utvikle hulrom, din barnelege kan foreskrive en multivitamin supplement som inneholder fluor.

Fluor Supplement detaljer

Barnas vitamintilskudd med fluor er bare tilgjengelig med en resept. De er designet for barn som er 6 måneder gjennom 16 år, rapporterer Linus Pauling Institute. Legen vil avgjøre hvor mye fluor, eventuelt er best for barnet. Fluor inntak krever nøye overvåking i barn, siden for mye fører til unormalt i tannutvikling.

Spesielle hensyn

Om barnet ditt tar væske eller chewable multivitaminer med fluor, ikke tillate ham å konsumere meieriprodukter med kosttilskudd fordi kalsium i melk-baserte matvarer kan hemme fluor absorpsjon. Chewable tabletter trenger tid til å oppløse i munnen eller i drikkevann for optimal absorpsjon. Kontroller også at barnet ikke svelge fluoridated tannkrem mens penselen. Ekstra mengden av fluor i systemet legge raskt opp.Related Articles