Hvorfor nyfødte skremme?

02/24/2010 by admin
Hvorfor nyfødte skremme?

Skremmeeffekt refleks, også kjent som den Moro refleks, er preget av et spedbarn vises skremt og kaster armene og beina utover som om hun er fallende. Det er en vanlig refleks som forsvinner mellom 3 og 6 måneders alder, ifølge National Institutes of Health MedlinePlus nettsted. Utgangspunktet observere et nyfødt skremme refleks kan være overraskende for en intetanende omsorgsgiver. Men er det helt normalt og ufarlig.

Egenskaper

Mens hver baby er forskjellig, vises det Moro refleks vanligvis på samme måte for alle nyfødte. Når skremte, slenger baby armene sidelengs med håndflatene opp og tommelen bøyes. Beina og føtter er kastet ut og spent. Ansiktet kan også stive, men gråt ikke forbundet med refleks.

Funksjonen

Det Moro refleks er beskrevet som primitive fordi det er nesten en overreaksjon på stimulering. Som en nyfødt får større kontroll over musklene, overraske hun mindre tydelig og sjeldnere. Oppsiktsvekkende på grunn av en virkelig påtrengende stimulering fortsetter gjennom en persons liv.

Utløsere

Nesten alle stimulering kan utløse skremmeeffekt refleks i en nyfødt. For eksempel kan en høy lyd eller bevegelse blir plukket opp eller sette ned utløse denne refleks. Noen ganger ligger refleks ved som nyfødt drifts ut for å sove.

Testing refleks

Det Moro refleks kan testes ved babyens barnelege å bekrefte motorisk utvikling og fullt fungerende nevrologiske systemer. MedlinePlus antyder at når spedbarn viser bare refleks på én side eller ikke, det er en sjanse at hjernen, rygg eller nerveskader finnes. Videre kan legeundersøkelse avdekke årsaken til problemet. Omsorgspersoner og foreldre bør ikke teste det Moro refleks seg fordi det kunne resultere i en tilfeldig skade, som det innebærer løfte spedbarnets hodet fra en myk overflate og la det falle tilbake ned plutselig.

Betraktninger

Når det Moro refleks vedvarer over 6 måneder av alderen, bør du konsultere en helsevesenet profesjonell. Oppsiktsvekkende på grunn av påtrengende stimulering er normalt for folk i alle aldre, men en ekte Moro refleks bare oppstår ved fødselen gjennom de første tre til seks månedene av livet. Det er helt normalt for spedbarn viser samme type skremmeeffekt bevegelser når en kraftig lyd eller andre stimulering oppstår. Spedbarn kan rope eller våkner i disse situasjonene, mens det Moro refleks at den vises som om barnet ikke merke sin egen kroppslige bevegelser.Related Articles