Aktiviteter for å forbedre barns sosiale ferdigheter

08/10/2010 by admin
Aktiviteter for å forbedre barns sosiale ferdigheter

Oversikt

Hvis du merker at barnet ditt har problemer med samspill med andre barn, å svare på voksne eller synes altfor sjenert, barnet kan ha nytte av aktiviteter som bygger sosiale ferdigheter. Barn lærer ofte sosiale ferdigheter gjennom erfaring og retning. Hjelpe barnet forbedre sosiale ferdigheter ved å øve hjemme og gi muligheter for youngster spille og koble med jevnaldrende.

Spill av-gruppen

Gir din barn gjentatte muligheter til å leke med andre barn hun er en av de beste måtene å utøve sin sosiale ferdigheter, bemerker avdeling av familien og barns utvikling ved Auburn University. Du kan opprette aktiviteter og spill hjemme som bidrar til å lære henne å handle, forutse ikke du ord og handlinger av andre barn. Arrangere en nøye overvåket spille gruppe i hjemmet, hvor du kan se hvordan barnet samhandler med andre og hvor hun må forbedre. Ser på henne med andre barn vil fortelle deg mye om hennes sosiale ferdigheter.

Problemløsning

Rollespill med barnet ditt å hjelpe han lærer du effektivt løse problemer er en ideell måte å lære ham å konfrontere et barn. Sitte på gulvet med ham og handle ut ulike virkelige scener, som kjemper om en leketøy, kalt et navn eller spør å spille. I stedet for å fortelle barnet hva å gjøre i hvert scenario, spør ham hva han mener han burde gjøre. Diskusjonen åpnes slik at du har en sjanse til å snakke om aktuelle sosial atferd og problemløsning, selv med barn som oppfører seg uakseptabelt. Dette, i sin tur hjelper bygge ditt barns tillit i sosiale situasjoner.

Følelser

Oppmuntre barnet til å snakke om sine følelser kan hjelpe klok og gjenkjenne hennes reaksjoner på visse situasjoner. Trekke seks eller syv sirkler på et stykke papir og spør barnet til å fylle ut hver sirkel med et ansikt som du leser et scenario. For eksempel kan du si, "din venn kaller deg et dårlig navn", og barnet tegn en trist ansikt. Så, "din venn aksjer en godbit med deg," og så videre. Sørge for at barnet kan identifisere følelser kan hjelpe henne å lære å håndtere dem gjennom beroligende taktikk eller si hvordan hun føler når med andre barn.

Spill og øvelser

Tillater barnet å spille en rekke spill sko ham betydningen av å ta svinger og følgende regler, antyder ParentingScience.com. Spill som "Følg the leder," "Duck, andebryst Gås" og "Tag." Som du forklare reglene, snakk om betydningen av å la andre barn har svinger og etter reglene uten czitów. Dette lærer barnet å spille med andre barn og hvordan være høflig når du spiller spill med andre.Related Articles