Hvordan fjerne arr venstre fra koker

02/07/2011 by admin
Hvordan fjerne arr venstre fra koker

Koker er pustler som danner på huden som følge av en infiserte hårsekken. Koker er rød hevet støt som er øm å ta og inneholder pus og bakterier. En de har sprukket og helbredet, arr kan stå på overflaten av huden som en smertefull påminnelse. Det er mulig å eliminere koke arr gjennom dermatologiske prosedyrer, holistisk healing og over-the-counter behandling. Forhindrer arrdannelse er det beste løpet, men ved å bruke bandasjer og antibakteriell sårsalve Kok opp, selv om det fortsatt finnes på huden.

Trinn 1

Ta 250mg vitamin C om morgenen og en annen 250mg på kvelden. Vitamin C hastigheter huden helbredelse av sår og arr etter et utdrag fra The Doctors bok av hjem rettsmidler. Inntak av vitamin C gir huden din med antioksidanter som hjelper fjerne miljøgifter og fremme huden celle gjenfødelse.

Trinn 2

Velge en kjemisk peeling eller dermabrasion fra hudlege. Disse prosedyrene fjerne skadet laget av huden forlater frisk hud synlig. Du kan kreve flere behandlinger til arrdannelse er borte, avhengig av arrets alvorlighetsgrad. Ifølge University of Maryland Medical Center går dermabrasion dypere inn i huden enn kjemisk peeling så diskutere alternativene med hudlege.

Trinn 3

Vitamin E beriket fuktighetskrem gjelde arret å fremskynde helbredelse. Ifølge The legens bok av hjem rettsmidler, kan du også punktere en vitamin E kapsel og gni olje i arret å fremme helbredelse og avtagende av koke arret.

Trinn 4

Spise mat rik på sink som gresskar frø, sveitsisk ost og paranøtter. Sink er et mineral som kroppen din trenger for å danne hudceller og kollagen. Spise disse matvarene sammen med en sunn diett av frisk frukt og grønnsaker, vil magert kjøtt, hele korn og lite fett meieri sikre riktig arr helbredelse.

Trinn 5

Gjelde solkrem til arret når utsatt for utendørs. Solens UV-stråler ikke bare forverre arrdannelse men også hemme helbredelse. Ifølge Stephen Kurtin, MD, en hudlege i New York og en assisterende professor i Dermatologi ved Mount Sinai School of Medicine i City University of New York, bør arr være dekket med sterk solkrem som SPF 30 og høyere.

Ting du trenger

  • Vitamin C
  • Fuktighetskrem beriket med vitamin E
  • Solkrem


Related Articles