Beste Golf driverne for sakte Swing hastighet

05/17/2011 by admin
Beste Golf driverne for sakte Swing hastighet

Mange golfere har en treg swing hastighet, så det ikke bør fornærme deg. Kanskje tillater din alder, kropp eller naturlige rytme ikke en rask swing. Men det er også mulig at du bruker feil utstyret. Eksperter på "Golf" magazine og "Golf Digest" regelmessig anbefale de beste sjåførene for spillere med sakte swing hastigheter, basert på teknologi som klubb ansikt fresing, vekt reduksjon og i-club justeringer.

Aksel Flex

Hvis du har en treg swing hastighet, kan du ikke bruke en stiv eller ekstra stiv aksel flex. Disse sjakter er designet for spillere med rask swing hastigheter. For å finne ut hastigheten din, har en sertifisert golf pro gang du på tee; Det kan hende at din swing hastighet er ikke så sakte som du trodde. For eksempel som Marc Solomon av Golf instruksjon statene, "(Ernie) Els' swing er veldig flytende og synes at han svinger sakte, men han er ikke svinger sakte. Hastigheten på sin sjåfør er bevegelse over 115 mph."

Callaway Diablo oktan Tour

Driverteknologi kan bidra til å øke din swing hastighet uten andre endringer i spillet. Callaway Diablo er et eksempel på en høyteknologiske driver. Ifølge «Golf digests» Hot List 2011, "(Oktans) 46-tommers lette akselen er utformet for å øke swing hastighet, og en kjemisk valset cupface forbedrer ball hastighet. Kostnaden er $300 per januar 2011.

Cleveland Launcher UltraLite XL270

I stedet for fresing klubben ansiktet, redusert Cleveland den totale vekten av bærerakett å øke potensielle swing hastighet. «Golf «bladet skriver: "XL 270 (460cc) og XL 270 tegn (460cc) veie rettferdig 270 gram og fungerer best for de med glatt sving tempo. XL-270 gir 4 til 5 mph mer ball hastighet enn tradisjonelle 315-gram drivere." Kostnaden er $300 i 2011.

TaylorMade R11

Gjør justeringer underveis er nyttig på golfbanen. Takket være moderne teknologi, kan du endre din klubber. Den TaylorMade R11 ansikt vinkel kan justeres for en kombinasjon av 48 ulike innstillinger. Finne den rette for deg kan resultere i bedre nøyaktighet og en høyere swing hastighet. Kostnaden er $400 i 2011. Ikke Juster klubben under en runde, men hvis du spiller i henhold til reglene i Golf.Related Articles