Hva er den riktige måten å sitte mens sykling?

08/03/2010 by admin
Hva er den riktige måten å sitte mens sykling?

Riktig posisjonering på sykkel kan eliminere nesten alle smerten forbundet med ridning. Mens lengre turer vil alltid ta en toll på musklene, bør sykle ikke være en smertefull aktivitet. Analysere måten du sitter på sykkelen og korrigere en feilaktig posisjon vil forbedre din komfort og øke effektiviteten og makt. Sykle riktig utstyrt av en godkjent sykkel passer profesjonell vil også hjelpe deg.

Størrelseshåndtak opp

Riktig størrelse sykle. Hvis din sykkel ramme er for liten eller for stor for proporsjoner, vil du ikke kunne sitte ordentlig. Sykkel rammer måles basert på skambeinet høyden, som likner din inseam. For å finne dette målet, kan du bruke et målebånd for å finne avstanden fra benete protrusion mellom bena, like bak kjønnsorganene, til bunnen av hælen langs innsiden av benet. Når du har din skambenet høyde, samsvarer du den med en produsent størrelse draft å finne rammestørrelsen som passer best med målingen. Hvis målingen faller mellom to størrelser, er det best å størrelsen ned slik at du kan gjøre opp for forskjellen ved å justere setet høyden og stammer.

Tilbake i salen

Angi din setehøyde riktig vil sannsynligvis riktig din posisjon problemstillingene. For å finne den ideelle setehøyde, vil du lene sykkelen mot en vegg og montere den på plass. Deretter juste høyden med det raske løslate eller en sekskantnøkkel til setet er høy nok til at når du er på sykkelen, kneet er litt bøyd når pedalen i sin laveste posisjon under syklet hjerneslag. Om du ikke vil ha å nå pedalene, vil bøying for mye på knærne være mye vanskeligere på leddene og gjøre din innsats mye mindre effektiv.

Lene i den

Som du lener deg forover for å møte styret med hendene, vil kroppen din danne en slags trekant-figuren, med hodet på toppen. Denne posisjonen fordeler vekten mellom din sit bein i bekkenet og hendene, slik at ryggen å absorbere vibrasjoner og risting fra riding uten belastning. Hold albuene litt bøyd slik at armene kan absorbere støt fra turen, og holde nakke og skuldre avslappet. Hvis du har problemer med å nå styret eller alle stillingene i din slipp barer, kan du bruke en kortere eller høyere stilk for å bringe dem nærmere på sykkelen.

Plassert for seier

Riktig sittestilling er avgjørende på en vei eller motorsyklene for overgangen til forskjellige posisjoner på slipp barer. Hvis sykkelen passer slås på og din sittestilling er riktig, bør du vippe litt på bekkenet å ta en mer aggressiv ridning posisjon når du flytter hendene til nedre del av din slipp barer. Dette gjør din kroppsform mye mer aerodynamisk, som kan gjøre en stor forskjell i høye hastigheter. Droppet posisjonen er også en av de mest stabile på sykkel, gir deg uovertruffen kontroll for den endelige sprinten til mållinjen. Holde justere din bar høyde og sete vippe før du kan nå alle posisjoner på din slipp barer uten ubehag eller belastning.Related Articles