Hvorfor oppstår svimmelhet etter akupunktur?

05/20/2011 by admin
Hvorfor oppstår svimmelhet etter akupunktur?

Risikoen for en motsatt reaksjon fra en akupunkturbehandling er lav, men etter en dyp økt du opplever en følelse av svimmelhet eller svimmelhet. Med mindre det er ledsaget av alvorlige kvalme eller svimmelhet, er mild svimmelhet sannsynligvis en naturlig følge av rebalansering av elektrisk energi langs meridianene i kroppen. Snarere enn å være et symptom på noe galt, kan det være et tegn på at behandlingen var effektivt.

Fordelene med akupunktur

Ifølge kinesiske medisinske utøvere, som ha blitt benytter akupunktur i årtusener, består subtile kroppen av et komplekst rutenett energi linjer, kalles meridianer. Energy flyter fritt gjennom meridianene en frisk person, men når den blir blokkert, ubalanser form som kan forårsake sykdom. Bruke nåler for å stimulere punktene der meridianene krysser hverandre, kan kalt noder, akupunktør hjelpe utgivelsen blokkeringer og restaurere energi flyt, balanse og helse. Ifølge University of Maryland Medical Center gjenkjenner vestlig medisin akupunktur som en effektiv behandling for smerter og nyttig i behandlingen av visse sykdommer.

Slik fungerer det

Når meridianene i kroppen din subtile blitt blokkert, blir nodene elektrisk ladet. Ifølge akupunktør Ahuti Ferid, denne avgiften er målbar med følsomt utstyr og kan være ansvarlig for noen smertefulle fysiske forhold. Stimulere nodene med nåler er noe lik jording en konvensjonell elektrisk krets. Når nålene løslate tillegget, og energi begynner strømmer gjennom meridianene, begynner alle muskler og organer ligger langs meridian å slappe av. Hvis akupunktør fungerer på flere noder i en behandling, starter energi vanligvis flyter i deler av kroppen enn de av behandling.

Svimmelhet og svimmelhet

Det er vanlig å oppleve svimmelhet og svimmelhet etter en omfattende behandling, men du kan også få disse symptomene etter mer begrenset de som fokuserer på poeng i ørene eller hodebunnen. Vanligvis er det ikke en ubehagelig følelse, selv om det kan være forvirrende. Det er et resultat av fornyet energi strømme gjennom tidligere blokkert meridianer og sjelden varer lenger enn en time. Svimmelhet etter akupunktur kan være en årsak til bekymring hvis ledsaget av flere mild kvalme. Hvis du føler deg syk til magen eller har alvorlige vertigo, er det mer sannsynlig på grunn av pre-eksisterende forhold enn akupunkturbehandling.

Beføyelser for svimmelhet

Ferid råder sine klienter å forbli rolig og i behagelig sittende eller liggende stilling i minst 20 minutter etter en økt, og deretter å ta det med ro resten av dagen og gå til sengs tidlig, kanskje etter et avslappende bad. En følelse av svimmelhet er normalt, sier hun, men hvis det blir ubehagelig, du vil vanligvis føler bedre ved å gjøre noen dype pusteøvelser og drikker en eller to glass vann. Snarere enn å være bekymret mild svimmelhet, mener hun du bør føle seg oppmuntret, fordi det betyr at behandlingen var vellykket.Related Articles