Salver og behandlinger for Healing arr

09/04/2016 by admin
Salver og behandlinger for Healing arr

Arr er mest uheldig del av skader ved smerten. Noen arr er så alvorlig at du trenger en resept fjerne såret, eller du kan selv gå så langt å endre din garderobe så din arr eller arr holdes skjult. Dette er ofte unødvendig, som det er teknikker og rimeligere alternativer.

Tidlige tiltak er den beste medisinen

Den beste tiden å starte behandling av din arr er øyeblikket skaden vises. Jo før du behandler det berørte området, jo raskere vil du se arret forbedre. Kontroller at såret og området rundt blir umiddelbart renset og bandasjert. Holde dette området som kvitt bakterier og bakterier som mulig.

Hvis infeksjon gjør sin vei til det skadde området vil det føre til et mer skadelige arr. Solen vil også forårsake mer skade, fordi din arr har mindre pigment enn resten av huden og vil brenne lettere. Ingen behandling av arret bør skje før din slitasje er fullstendig leget, dette inkluderer handlinger som kan hindre healing som plukke på skorper.

Masserer såret

Salver og behandlinger for Healing arr

Masserer arret er den mest effektive måten å øke flyten av blod og føre til en raskere helbredende tid. Gi din skade en massasje vil også bistå og selv øke produksjonen av kollagen.

Tidligere president i den amerikanske massasje terapi Association Elliot Greene antyder en masserer teknikk som kalles rulle for å slappe av og bryte ned fast arrvev. Med denne metoden hugge du arret mellom pekefingeren og tommelen i én ende, flytte over arret til den andre enden, rullende arr mellom fingrene samtidig.

Han advarer at dette bør bare utføres på godt arr. En massasje, kan du trykke ned på den skadde området til det vises hvite. Og massasje i alle retninger og sirkler. Sistnevnte prosedyren brukes ofte bruke kremer og salver, som de kaller for medisiner for bli massert inn i såret.

Hva gjelder

Salver og behandlinger for Healing arr

Når du leter etter kremer og salver for å helbrede din arr, må du velge en som har et silikon. Dette stoffet har vist seg å være svært effektive i å forbedre fremkomsten av arr, hvis det ikke fjerne den helt.

Silikon behandlinger er tilgjengelige i form av ark, puter og gels, og brukes i en diett. De må brukes til det berørte området i 12 timer daglig i minst 12 uker.

Profesjonell hjelp er tilgjengelig

Arr som kommer fra kirurgi i stedet for akne eller et enkel skrape må behandling som er litt mer ekstreme. Avhengig av alvorlighetsgraden av din arr må du kanskje se en hudlege eller kirurg for arr fjerning, en steroid injeksjon å øke den helbredende prosessen, dermabrasion som refinishes det øverste laget av huden, eller laser intervensjon.Related Articles