Øvelser for å kvitte seg med vannrette linjer på halsen

02/15/2013 by admin
Øvelser for å kvitte seg med vannrette linjer på halsen

Overflødig hud på halsen din er en skjemmende virkelighet for mange. Dette kan manifestere seg i form av en dobbel hake eller stygg linjer som går vannrett fra en side av halsen til den andre. Disse rynkene kan skyldes oppbyggingen av fett eller løsner huden på halsen. Den gode nyheten er at med trening, kan du minimere eller eliminere disse linjene.

Halsen stramme øvelse

Denne halsen stramme trening er utformet for å hjelpe jevn og tone huden på halsen av strekker det og stimulere blodstrøm. Nettstedet FitnessHealthZone.com anbefaler at du starter ved å sitte rett i en behagelig stol med øynene ser i taket for å strekke huden på halsen og ryggen hodet vinklet. Løft din underleppen opp og over din overleppen som går samtidig munnen lukket. Holde denne strekningen i ca 10 sekunder og deretter slappe av og gjenta 10 ganger, ifølge nettstedet.

Tungen trykk

Tungen trykk øvelsen kan utføres mens sittende eller stående. Ligner øvelsen ovenfor, begynner ved å vippe hodet tilbake så du ser på taket. Hold denne posisjonen og trykke tungen fast på taket av munnen og merke musklene foran din hals innstramming. Mens du holder tungen på plass, lavere haken mot halsen. Nettstedet ShapeYourFace.com bemerker at hvis denne øvelsen utføres riktig, vil du føle deg musklene langs fronten av halsen og under haken stram. Denne oppgaven bør utføres for antallet gjentakelser anbefalt av lege eller terapeut.

Kysse himmelen

Denne øvelsen er utført av sitter komfortabelt i en stol og vippe hodet tilbake til du ser på taket. Spisser leppene i kyssing bevegelse og utvide dem utover som om du prøvde å ta dem til taket. Hold denne posisjonen i flere sekunder, og deretter slappe av og vipper hodet frem til utgangsposisjonen. Siden ansikts trening på Dermaxime.com anbefaler at du utfører fem repetisjoner av denne øvelsen hver dag i en måned og deretter tre ganger ukentlig.Related Articles