Hvordan finne de beste rimelig golfkøller

07/09/2012 by admin
Hvordan finne de beste rimelig golfkøller

Oversikt

Når du spiller golf, nesten alle av ansvaret for ytelse hviler på deg. Det eneste som er utenfor din kontroll er din klubber. Ditt valg av klubbene kan påvirke ytelsen, forskjeller i utforming kan endre avstanden og nøyaktigheten av bildene. Men du trenger ikke å kjøpe den dyreste satt kløver å finne kvalitet - det er mange sett som gir høy kvalitet til en lav pris.

Callaway X-22 Tour

Callaway X-22 Tour klubber er en relativ røverkjøp på $800 per juli 2010, men Golf Digest ga settet sølv pris for kvaliteten på sine varme liste-2010. Etter Golf Digest, de er ment for å være tilgivende, gjør det bra for nybegynnere. Men har hvilke Callaway X-22 Tour også bedende vise egenskaper for mer avanserte spillere, som det har design funksjoner som variabel eneste bredde på jern å forbedre torv samhandling og et tyngdepunkt nærmere midten av klubben ansiktet.

Cleveland CG7

Cleveland CG7 strykejern ble anerkjent av Golf Magazine har kvalitet som gjorde dem skiller seg ut fra flokken, men klubber detalj for mindre enn $800. Ifølge Golf Magazine, Cleveland CG7 settet konsekvent produserer høy, rett skudd og tilbyr mange tilgivelse for skiver og fades. Bladet også bemerket at skudd fra Cleveland CG7 settet tendens til å fly høyere enn de fra andre klubber i samme klasse.

Mizuno MP-68 smidd jern

Mizuno MP-68 smidd jern er de høyest rangerte strykejern Ifølge nettstedet Golf Club anmeldelser. Ifølge Mizuno, er disse klubbene designet for å optimalisere føler og kontroll over bildene og tilbyr perfekt spinn. Produsenten bemerker også at Mizuno MP-68 smidd jern gir høy spillbarhet. Klubber detaljhandel for $800 til $900.

Wilson FG Tour smidd

Golf Digest magasin ga Wilson FG Tour smidd sølv pris for kvalitet i sin varme liste-2010. Ifølge magazine konsultert Wilson med verdens beste golfspillere til å finpusse utformingen FG Tour smidd klubbene. Utformingen av dette settet er beregnet å øke spinn og justere det klubbens tyngdepunkt i midten av klubben ansiktet. Golf Digest antyder dette settet kan forbedre spill av lav - og midt-handicappers. Wilson FG Tour smidd satt selges for $800.Related Articles