Hva er mandelolje bra For?

11/05/2012 by admin
Hva er mandelolje bra For?

Mens ernæringseksperter tout de helsemessige fordelene av å spise mandler, gjør fotball-formet brun mutteren også noen gode når påføres direkte på huden og håret. Med en beskjeden mengde mandelolje - prøve kaldpresset jomfru, høyeste kvalitet, kan du oppleve komfort og helbredelse fra toppen av hodet til tuppen av tærne.

Hår og hodebunn helse

Mandelolje kan bidra til å gjøre krusete og skadet hår glatt, myk, sterk og skinnende fordi den inneholder næringsstoffer som fettsyrer, magnesium og andre mineraler, flere B-vitaminer og vitamin A, D og E. En fint betinget for hår og hud, mandel olje kan bli massert inn i hodebunnen mens behandle lokker. La det bo på 45 minutter, deretter skylle bort eller la den stå på over natten for en dyp behandling. Lys og naturlig lindrer duftende, mandel olje naturlig kløe og irritasjon. For skadet hår, kombinerer noen dråper av mandel olje med en moden banan og la blandingen på låser i 15 minutter. Rense den ut med selters vann før sjamponering og condition.

Huden Over

Fordi mandelolje hjelper huden absorberer fukt, er det nyttig når den brukes til kroppen i ren form eller kombinert med kroppen kremer eller lotion. Berolige en infeksjon, allergisk reaksjon eller solbrenthet bruke mandelolje til det berørte området. Unn deg en ukentlig fot-suge som inkluderer mandel olje, andre naturlige oljer og Epsom salter. Det gir næring, helbreder og fukter chapped hud på føttene og på hendene erstatte Epsom salter med en dråpe eller to av lavendel eller rose olje for avslapning og aromatherapeutic fordeler.

En klar hud

Fordi det ikke er tungt fet eller sterkt duftende, kan mandelolje bidra til å fremme en tydelig og sunn hud uten å forårsake irritasjon. Det er en ingrediens i rensemidler og kremer, der fuktighetsgivende egenskaper kan hjelpe redusere synlige tegn på aldring. Bruke den også til å behandle sprukne lepper. Bruke mandelolje ansiktet etter vask om morgenen og om kvelden. Anti-aldring fordelene med peeling, kombinere en spiseskje mandel olje med en halv kopp finmalt sukker. Gni forsiktig i sirkulære bevegelser på en fuktig ansikt, deretter skylle. Bruke makeup over et tynt lag av almond olje, eller bruke olje for å fjerne sminke, inkludert vannfast mascara.

Spesielle behandlinger

Mørke områder av huden, som mørke ringer under øynene eller flekker på ansiktet, nytte av mandel olje. Bland noen dråper olje med en teskje honning eller melkepulver og påfør blandingen direkte misfarget hud. Bruke mandelolje å behandle eczema og akne, og gni den inn i strekkmerker å minimere utseendet. For tørr ashy albuer og knær, bland 3 ss av almond olje med to spiseskjeer hver av cornmeal, havsalt og yoghurt. Skrubbe de tørre områdene, skyll, klappe huden tørr og bruke mandelolje eller en annen krem eller lotion å forsegle i fuktighet. Før du bruker mandelolje, sjekk med en allergolog eller teste produktet først på et lite område av huden.Related Articles