Hvordan bygge muskler i 30 dager

04/10/2012 by admin
Hvordan bygge muskler i 30 dager

Når det gjelder å bygge muskler, 30 dager kanskje ikke virke som mye tid, men du kan gjøre en endring i den tid forsynt du har disiplin. Vekttrening er del av denne prosessen, men du også måtte betale streng fokus på matvaner. Hvis du unnlater å mate kroppen riktig næringsstoffer, du invadere ditt energinivå og ikke gi muskler det de trenger for vekst.

Trinn 1

Hvordan bygge muskler i 30 dager

Inkludere nok protein i kosten. Forbruke 0,6 til 0,9 g protein per pund av kroppsvekt hver dag. For eksempel hvis du veie £ 160., sikte på 96 g til 144 g protein daglig. Få dette fra sunne kilder som egg, fisk, kyllingbryst, Tyrkia bryster, vilt, protein pulver, magert kjøtt og bison.

Trinn 2

Hvordan bygge muskler i 30 dager

Justere timing av måltider for å holde musklene leveres med næringsstoffer og kroppen leveres sammen med drivstoff. Spise et måltid balansert med proteiner og komplekse karbohydrater så snart du våkner, og spise små måltider hver to til tre timer. Yoghurt med bær og flax frø er en frokost eksempel. Bakt laks med kokt rosenkål og brun ris er en kveld måltid eksempel.

Trinn 3

Hvordan bygge muskler i 30 dager

Hydrat musklene ved å drikke masse vann hele dagen. Institutt for indremedisin anbefaler at kvinner får ca 90 oz. vann en dag og menn få ca 120 oz. unngå høyt inntak av ernæringsmessig tom, høy-kalori drikker som brus, brus, søtet te, sukkerholdig dessert kaffe og alkohol.

Trinn 4

Hvordan bygge muskler i 30 dager

Utføre vekttrening øvelser som vil hjelpe deg bygge muskler den raskeste. Stick med multijoint eller stoff, øvelser, som arbeide flere muskler samtidig. Brystet presser, lunge og presser, stumper, dips, knebøy og deadlifts er eksempler. Kontroller at du flytter gjennom en hel rekke bevegelse med din øvelser, og bruker ikke momentum. Løft vekter jevnt og senk dem sakte.

Trinn 5

Hvordan bygge muskler i 30 dager

Løft tunge vekter, og trene med en spotter for hjelp. Mål for en motstand som gjør at du bare åtte til 12 reps med god form. Dette vil sikre at du maks musklene med alle dine øvelser. Mål for tre til fem sett, og ta 60 sekunder resten pauser mellom settene.

Trinn 6

Hvile tilstrekkelig mellom økter og om natten. Ta én til to dager vekt-treningsøktene, og få nok søvn. Centers for Disease Control og Prevention anbefaler at voksne får sju til ni timer søvn en natt. Dette vil sikre at musklene har tid å komme seg og vokse, og at kroppen blir resten den trenger for optimal energi nivåer.

Advarsler

  • Sørg for å få vurdert av din personlige lege hvis du ikke har utøvet i lang tid, eller spesielt hvis du har trent på alle.

Tips

  • Det er avgjørende for å få masse protein er en viktig byggekloss for muskel.

Ting du trenger

  • Magre proteiner
  • Protein pulver
  • Komplekse karbohydrater
  • Vann
  • Vekttrening utstyr


Related Articles