Kan du miste vekt mens styrketrening?

12/16/2012 by admin
Kan du miste vekt mens styrketrening?

Prøver å gå ned i vekt mens styrketrening skyver kroppen på to forskjellige måter - du bygger muskel, som er tettere enn fett, mens på samme tid prøver å redusere din totale kroppsvekt. Selv om det høres selvmotsigende, kan denne vekttap strategi fungere. Men hvis du er slanking vil du ikke få muskel så fort som du ville gjort hvis du ikke var.

Kalorier

De fleste av kalorier din kroppen brenner hver dag brukes bare til å holde deg i live. Alle grunnleggende kroppens funksjoner krever kalorier - puste, puls, fordøyelse og opprettholde kroppsvarme, blant andre. Bare et mindretall av kalorier du forbruker brukes til drivstoff trening, selv om du er en idrettsutøver. Jo mer effektivt kroppen bruker kalorier, jo mer det er sannsynlig å lagre hva den ikke bruker som fat - med andre ord, folk som får vekt lett ofte har treg metabolsk priser.

Muskler kontra fett

Selv om din metabolske rate bestemmes i hovedsak av gener, kan du høyne det ved å øke din muskel-til-fett forhold, fordi en halvkilo muskel krever mer kalorier å vedlikeholde enn en halvkilo fett. Hvis du bygge muskler, vil du øke din muskel-til-fett forhold selv om du ikke mister noe fett. Den resulterende økningen i metabolic rate vil forårsake din kropp til å brenne fett for energi til å opprettholde din nye muskelen. Følgelig, engasjerende i en energisk styrketrening programmet er en god strategi for å miste vekt permanent.

Ernæring

Lege Melina Jampolis bekrefter at fleste får ikke mer enn et par pounds av muskel per uke, og anbefaler at personer under styrketrening øke deres kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier per dag. Å bygge muskler og miste totale kroppsvekt samtidig, men redusere kaloriinntaket av om dette mye å miste 1 til 2 lbs. uken, som er den bærekraftig vekttap. Netto kalori underskudd bremser muskelvekst, men må ikke gi det til en stillstand--du kan delvis motvirket effekten av forbruker 1,2 g protein per kilo kroppsvekt daglig. Forbruke protein før, under og etter styrketrening for maksimal effekt, selv om du må bruke et protein supplement.

Spot reduksjon

Noen mennesker prøver å redusere fettlagre dekker en bestemt kroppsdel ved å fokusere trening på at kroppsdel, gjør magemusklene for å redusere magefett, for eksempel. Ifølge American Council på trening, men dette fungerer ikke - kroppen har sin egen vekt-tap blueprint, og du mister fett hvor du fikk det første uansett hvor du fokusere treningen.Related Articles