Billig måte å kvitte seg med brune flekker på ansiktet

09/03/2016 by admin
Billig måte å kvitte seg med brune flekker på ansiktet

Over tid, kan den klare huden av ungdom bli skadet av misfarging fra ulike årsaker. Blant mange uvelkommen tegn på aldring er brune flekker på ansiktet, hender og andre steder. I tillegg til hyperpigmentering brakt videre av overdreven soling, kan brune flekker også være resultatet av gener, røyking, hormonelle endringer og en rekke helseproblemer. En hudlege kan anbefale reseptbelagte produkter samt i-kontoret behandlinger å visne brune flekker, men billig hjem rettsmidler - brukes med tålmodighet og utholdenhet, kan bidra til å minske deres utseende.

Hva som forårsaker brune flekker

Alder flekker, også kalt lever flekker eller brune flekker - er de vanligste huden flekkene og er vanligvis forårsaket av års utsette huden ultrafiolett lys fra solen. Det ytterste laget av huden ligger epidermis, melanin som gir huden sin farge. Eksponering for sollys raskere produksjonen av melanin, forårsaker huden for å slå tan å beskytte seg fra ytterligere skade. Etter år med eksponering, klumper av melanin skjemaet som er mørkere enn omkringliggende hud.

Bleach med sitronsaft

Sitronsaft er brukt i år som en for hår og hud. Bruke frisk sitronsaft to ganger om dagen. La juice på det berørte området i 30 minutter, og skyll med kaldt vann. Bruke prosessen i minst to måneder. For å unngå irritasjon på følsom hud, fortynne sitronsaft med vann eller honning før du bruker det.

Fade med meieriprodukter

En annen rettsmiddel dateres tilbake til dagene av Scarlett O'Hara er buttermilk, som inneholder melkesyre. På buttermilk gjelder flekker og la den på i flere minutter, så vaske det av med kaldt vann. Bland en lik mengde tomatjuice, som også inneholder sitronsyre - med buttermilk ekstra filtrert resultatene. Yoghurt er en annen nyttig meieri produkt. Bruke en yoghurt maske et rent ansikt og la dem tørke i 20 minutter før skylling.

Prøv andre hjem rettsmidler

En rekke naturlige rettsmidler bruker forskjellige grønnsaksjuice, eddik eller begge deler. Blande like deler av løk juice med eple cider eddik og dab den på huden med en bomullsdott. Fortynne hvit eller eple cider eddik med en lik del av vann; bruke den med en bomull pute og la dem tørke på huden. Eller rist en rå potet og bruk juice brune flekker. Hver av disse tiltakene krever tid og fortsatt bruk å produsere resultater.

Gå Over disk

Mens mange kommersielle falming produkter er kostbar, billig kremer for falming flekker kan som effektive hvis de brukes regelmessig og som rettes. Produktene inneholder AHA syrer, glikol-, melke eller citric syrer - eller hydrokinon eller retinol kan være nyttig i falming mørke flekker av huden. L-askorbinsyre, en effektiv form for vitamin C, er også nyttig. Noen OTC bleking kremer kan forårsake irritasjon eller rødhet. Den beste måten å bli kvitt brune flekker er å unngå å få dem i første omgang, bruk solkrem og verneklær, og unngå soling mellom 10 og 14: 00Related Articles