Mat rik på kalium Iodide

10/14/2012 by admin
Mat rik på kalium Iodide

Kalium iodide er et salt med et lignende sminke til bordsalt. Faktisk, er det den samme form for jod brukes i bordsalt. Ifølge medisin nett brukes det i forberedelse til skjoldbruskkjertelen kirurgi, mot høy thyroid nivåer og å løsne Slim i luftveiene. Anbefalt daglig inntak av joden er 150 mikrogram for menn, 120 for kvinner, 70 til 150 for barn og 50 til 60 for spedbarn, ifølge sunn spise klubben. Kalium iodide er vanligvis finnes i pillen og slippverktøy form, men det er en rekke matvarer som inneholder en rik kilde til naturlig jod.

Tare

Tare, også kjent som sjø grønnsaker, er en av de rikeste kjente kildene av jod. Ifølge verdens sunneste Foods har 1/4 kopp tare bare 9 kalorier og 276.7 prosent av ditt daglige behov av joden.

Lav-fett yoghurt

Lav-fett yoghurt er en annen rikelig jod. Verdens sunneste matvarene sier at gjennomsnittlig det inneholder 155 kalorier per kopp og har 51,8 prosent av ditt daglige joden behov, vitamin D og C. For å oppfylle dine daglige joden behov gjennom lav-fett yoghurt, spise to kopper om dagen.

2 prosent kumelk

Verdens sunneste matvarene sier 2 prosent kumelk er den tredje rikeste kilden til jod. En kopp inneholder 39 prosent daglig joden behov og bare 121 kalorier. For å møte dine daglige joden behov med melk, drikke 2,5 kopper om dagen.Related Articles