Tyrkia Bacon & gikt

04/15/2012 by admin
Tyrkia Bacon & gikt

Spise kalkun bacon forverrer gikt, men bare hvis du spiser for mye. Urinsyregikt er en arthritic tilstand som forårsaker store smerter og ofte flammer opp om natten. Personer med hypotyreose, bly eksponering og som er overvektige er mer utsatt for urinsyregikt. Tar medisiner og kosttilskudd, inkludert aspirin, diuretika, niacin og Ciklosporin også sette deg på et høyere risiko for å utvikle gikt.

Tyrkia Bacon

Tyrkia bacon er en erstatning for vanlig bacon laget av svinekjøtt. Folk spiser det når de ikke ønsker å spise svinekjøtt og som en sunnere erstatning for vanlig bacon. Når du spiser en 3.38 oz servering av Tyrkia bacon, kan du redusere fettinnholdet i måltidet av 12,4 g. Den samme 3.38 oz servering av Tyrkia bacon inneholder 151 færre kalorier enn vanlig bacon.

Urinsyregikt

Du får gikt når urinsyre krystallene form og bygge opp rundt en felles. Dette behandles form for leddgikt er mer utbredt i menn enn kvinner - selv om postmenopausale kvinner har en høyere risiko. Urinsyregikt er tilknyttet overindulging i kjøtt, sjømat og alkoholholdige drikker. Mennesker med en høyere risiko for å utvikle gikt inkluderer de med høyt blodtrykk, høyt kolesterol og åreforkalkning. Symptomer på Urinsyregikt er plutselig og alvorlige rødhet og ømhet av leddene. Utbruddet av urinsyregikt kommer vanligvis i felles av stortåen. Typiske behandlinger for urinsyregikt omfatter medisiner og kosttilskudd restriksjoner.

Purine

Matvarer høy i purine forverre urinsyregikt symptomer. Purine forekommer naturlig i noen matvarer. Når du spiser purine, produserer kroppen urinsyre krystallene. Disse krystallene bygge opp i bløtvev og ledd, som forårsaker smertefulle symptomer assosiert med gikt. Du kan begrense purine inntaket men ikke helt eliminere den ved å unngå mat med høy purine innhold. Matvarer høy i purine inkluderer Tyrkia og Tyrkia produkter som Tyrkia bacon, samt skalldyr, alkoholholdige drikkevarer og orgel kjøtt.

Animalsk Protein

Alle animalske proteiner inneholder purine. Folk på diett å redusere symptomer på gikt bør begrense inntak av animalsk protein til mindre enn 6 oz. per dag, ifølge MayoClinic.com. Dette betyr at det er mulig å konsumere kalkun bacon på en gikt kosthold, men du bør begrense inntaket. En unse av rå Tyrkia bacon gir.56 oz kjøtt når du koker det, ifølge det amerikanske Landbruksdepartementet.Related Articles