Hvordan å behandle en rotatorcuff skader med kortison

10/06/2013 by admin

Legen din kan velge å administrere kortison injeksjoner hvis du har en rotatorcuff skader. Det er ikke generelt anbefalt at en person har gjentatt kortison injeksjoner. Ifølge Dr. Matsen og Warme, skal en person ikke motta mer enn fire injeksjoner totalt og ikke mer enn to tett sammen. Kortison tendens til å svekke muskler skulder og rotatorcuffen, selv om én eller to injeksjoner kan være svært nyttig å lindre smerter og betennelse. Du må gjøre en avtale med legen din for å motta disse injeksjoner.

Trinn 1

Gjør en avtale med legen din og sitte eller stå i en posisjon som vil gjøre det enkelt for ham å injisere kortison direkte i rotatorcuff området. Bildet må gis i riktig sted, så riktig plassering er avgjørende. Legen vil forsiktig vattpinnen injeksjonsstedet med betadine eller joden og la dem tørke før administrere skutt.

Trinn 2

Kortison, blandet med en lokal bedøvelse, vil bli satt inn din rotatorcuff på stedet av skaden. Lokal bedøvelse reduserer smerte som kan skyldes mottar en stor dose av medisin direkte inn i en allerede smertefulle området. Legen vil tørke av overflødig jod med en ren, sterile vattpinne og dekke injeksjonsstedet med en liten bandasje.

Trinn 3

Unngå løfte noen vekt mer enn 5 lbs. for 24-48 timer etter injeksjonen. Dette vil holde kortison inne rotator cuff der den kan gjøre sitt arbeid. Understreker felles kan forårsake kortison å lekke unna, og det vil gjøre det liten fint å helbrede rotatorcuff skader.

Advarsler

  • Hvis du er diabetiker eller på blod tynning medisiner, minne legen om disse forholdene. Kortison kan være kontraindisert for dem med diabetes eller hjerte problemer, ifølge RedOrbit.com.

Tips

  • Hvis smerte og svakhet fra en rotatorcuff skader vedvarer, snakk med lege eller fysisk terapeut å utforske kirurgiske alternativer for en revet rotatorcuff.
  • Dr. Matsen og Dr. Warme oppgi flere kortison injeksjoner tendens til å svekke musklene i rotatorcuffen, så de er motløs hvis ikke absolutt nødvendig.


Related Articles