Hvordan Desinfiser et boblebad med at Home Products

October 27

Hvordan Desinfiser et boblebad med at Home Products


Hjem badestamper er praktisk og en stor luksus å ha på slutten av en travel dag. Men det er en trade-off for den avslappende overbærenhet, som de krever skikkelig desinfisering omsorg. På grunn av deres høy varme og fuktige miljøer, badestamper tendens til å avle bakterier. Heldigvis kan felles husholdningsklor drepe skadelige virus og bakterier som er tilstede. Med litt utholdenhet, kan du og dine gjester være trygg i din badestamp.

Bruksanvisning

1 Tapp vann fra badestampen. Fjern alle løse gjenstander som ikke er festet til badestamp.

2 Bruk gummihansker som er aktuelle for rengjøring et bad.

3 Kontroller karet for rest avskum ringer, flekker, merker eller hevet områder som indikerer at ytterligere skrubbing er nødvendig. Sørg for å inkludere avløp, vannstråler, filtre, håndtak, trinn, seter, belysning og vegger i inspeksjonen.

4 Fukt en myk skuresvamp og hell litt skurepulver på den. Ved hjelp av små sirkulære bevegelser, skure avskum områdene til de er glatt og uten oppbygging. Pass på å ikke skade karet overflate.

5 Skyll hele området ovenfra ved hjelp av en dusj spray eller hageslange. Spray vann og skyll før de gjenværende rengjørings partiklene drenert bort og vannet er klart.

6 Fyll badekaret med kaldt eller varmt vann til et nivå som dekker alle vannstråler, men ikke noen luftinntak ventiler. Legg flytende blekemiddel i en andel på 3/4-cup blekemiddel til hver liter vann. Figur mengden blekemiddel du trenger på forhånd slik at vannet ikke renne over.

7 Slå dysene på å tillate sirkulasjon av vann gjennom systemet. Kjør i ca 10 minutter, og deretter helt drenere vannet etter å ha slått dysene.

8 Fyll badekaret med klart vann og kjøre jets å tillate sirkulasjon gjennom hele systemet. Betjene dysene i noen minutter og deretter tappe vannet. Tillat badekaret for å lufttørke.

Hint

  • Følg råd fra din badestamp produsenten på foreslåtte skureputer og pulver for å unngå å skade overflaten ved rengjøring.