Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

February 5
Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Legging i solen kan gi deg mer enn din daglige dose av vitamin D - det kan også netto du noen merkelige tan linjer. Avhengig av valg av badetøy, kan tan linjer ser skjemmende i det daglige antrekk og spesielt kveld formelle slitasje. Å kvitte seg med en dårlig tan linje, kan litt sunless tanning lotion gå langt i å skape en jevn og feilfri utseende. Neste gang, dekke opp med en solkrem med minst SPF 15 for å beskytte deg mot solens skadelige stråler.

Trinn 1

Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Eksfoliere huden for å glatte det og gjøre bruk av sunless tanning lotion enklere, foreslår skjønnhet nettstedet Tres Sugar. Eksfoliering bidrar til å fjerne døde hudceller som er mørke, lightening huden din for en jevnere kamp. Kjøp eksfolierende krem ​​fra stoffet butikken, eller lage din egen ved å kombinere en kopp brunt sukker med 1 ss. av olivenolje og gni det forsiktig på huden din, konsentrere seg om området rundt Tan linje.

trinn 2

Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Trykk sunless tanning lotion på lysere hud av Tan linje. Noen vanlige tan linjer du kanskje ønsker å bli kvitt omfatter rundt halsen og skuldrene, spesielt hvis du må bruke en stroppeløs kjole. La sunless tanning krem ​​til tørr; en mørkere tone vil utvikle seg i rundt 10 minutter.

trinn 3

Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Evaluer tan linje for å se om en anvendelse av sunless tanning lotion har effektivt dekket brunfargen linje. Hvis du oppdager en liten fargeforskjell mellom de områdene hvor du har fått en naturlig brunfarge og sunless tanning lotion farge, bruk en spray tan å blande de to sammen. Spray tans gå på jevnt med en aerosol applikatoren og kan nøytralisere fargen slik at du ikke kan se en forskjell mellom naturlig brunfarge og tan linje.

Trinn 4

Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Fix noen striper eller flekkete områder med en mild Hårfjerningskrem, makeup artist Scott Barnes forteller "Glamour" magazine. Det riktige vil visne fargen nesten umiddelbart, og du kan starte prosessen for jevnere farge. Søk om to til tre minutter før du skyller bort. Hvis du ikke har en hårfjerningskrem på hånden, dyppe en bomullsdott i sitronsaft og bland forsiktig de områdene hvor du kan se streker eller flekker. Sitronsaft fungerer som en naturlig Lightener å fikse tan for en sømløs utseende.

Trinn 5

Hvordan bli kvitt en dårlig Tan Linje

Påfør en solkrem neste gang du hodet ut i solen. Hva ser ut som en sunn brunfarge er faktisk kroppens naturlige defensiv reaksjon på et brannsår. Huden skaper mer pigmentering for å beskytte deg, men UVA og UVB-stråler kan fortsatt skade huden din, bemerker KidsHealth.org, en divisjon av Nemours Foundation. Se etter sunless tanning alternativer neste gang du ønsker en sunn glød.

Du trenger

  • exfoliating cream
  • Sunless tanning lotion
  • Hårfjerningskrem krem~~POS=HEADCOMP
  • Bomullsball
  • Sitronsaft