Matvarer som kan forårsake en galleblæren angrep

May 8

Galleblæren angrep er vanligvis utløst av matvarer som er rike på fett, for eksempel meieriprodukter, nøtter, margarin og rødt kjøtt. Andre matvarer for å unngå mens opplever galleblæren flareups er kaffe, alkohol, sjokolade, kål, fruktjuicer, løk, appelsiner, korn og egg.

Identifikasjon

Smerter i den øvre delen av magen på høyre side etter inntak av et måltid som kan spre seg til høyre skulder eller rygg området.

Diagnose

Legen må bestille en ultralyd eller CT scan for å diagnostisere og evaluere for gallestein eller galleblæresykdom.

Behandling

En lav-fett diett uten krydret mat kan vanligvis rolige galleblæren angrep. En lever / galleblæren flush kan også være nyttig å fjerne avleiret avfall som lever og galleblæren er skjuler. Galleblæreoperasjon, noe som er den vanligste av store operasjoner, kan være nødvendig. Legen din kan hjelpe deg å bestemme riktig behandling.

Forebygging / løsning

Overvåke forbruket av fet mat. Nyttige matvarer for å roe angrepet og lettelse smerte er søte poteter, eddik, tomater, fisk, sitroner, epler, pærer, grønne bønner og agurk.

Misforståelse

Acid reflux kan også gi de samme symptomene som en galleblæren angrep. Men acid reflux aldri varer så lenge som en galleblæren angrep