Hvordan Konstruer en Conflict Resolution Program for Health Care

April 17

Hvordan Konstruer en Conflict Resolution Program for Health Care


Sensitive, haster og kontroversielle saker oppstår i helsevesenet og er adressert med takt på en strukturert konfliktløsning program. Med et forebyggende program på plass, kan utdannede meglere effektivt initiere konfliktløsning som øker bedriftens produktivitet og reduserer stress. Oppmerksomhet til utvikling og design i begynnelsen av et program bestemmer bærekraft på lang sikt. Sykehus, hjemmetjenesten leverandører og helseadministratorer få økonomisk fordel og relasjonelt fra en solid, skreddersydd konfliktløsning program.

Bruksanvisning

1 Ta ledelse om bord ved å organisere et møte for ledelsen. Kommunnødvendigheten av konfliktløsning ved hjelp av eksempler på tidligere uenigheter eller tilbakevendende klager, og diskutere nytten av et rammeverk for å løse problemer. Dette skaper bevissthet og fremmer diskusjon om endringer i prosedyren og selskapets policy. Gjensidig forståelse og enighet om implementering av et nytt program er avgjørende for dens suksess.

2 Utvikle et utdanningsprogram innen helsevesenet organisasjon som motiverer ansatte og lærer mekling. I sin publikasjon "Konstruere en Conflict Resolution Program for Health Care," Tim Porter-O'Grady skriver: "Fordi 90% av konflikten vil dukke opp på det punktet på tjenesten, er det viktig å fokusere på å utvikle medarbeidere i meklingsprosessen og i ledende konfliktløsning aktiviteter. " Lær ledelse, menneskelige ressurser og ansatte stadier av løsningsprosessen ved å danne en skisse eller et bilde grafen for å demonstrere syklusen. Opplæringsmateriell inkludert arbeidsbøker, seminarer og videoer på konfliktløsning og mekling gi nyttig informasjon. For å holde kostnadene nede, bruker nettbaserte opplæringsmateriale. En hands-on tilnærming kan inkludere rollespill den delen av megler. "The Conflict Resolution Training Program: Deltakerens arbeidsbok" av Prudence B. Kestner og Larry Ray gir mange eksempler på hands-on aktiviteter og øvelser. Sjekk lokale samfunnet høgskoler, universiteter og sykehus for kommende konferanser eller workshops i tillegg.

3 Bestem og kategorisere problemer ved å definere konkrete konflikter. Folk vil ankomme løsninger raskere og med mer selvtillit. Denne prosessen også fremmer diskusjon. Sørg for at hver person involvert Stemmer hennes ideer og bekymringer. En erfaren gruppe mekler kan uttrykke fakta samt uttalelser om problemet (s), samtidig som gruppesamtalen opphold på kurset. Nyttige kategorier for å definere inkluderer: selskapets regler og politikk, fraværs, kontor relasjoner og interaksjoner, klager, vanskelige kunder, kostnadskontoer og seksuell trakassering.

4 Forskning og velge et passende program design og designer for en grundig og vellykket konfliktløsning program. Ifølge boken "Designing Conflict Management Systems: En guide til å skape produktiv og sunne organisasjoner," et program designer er en

"Katalysator, pedagog, tilrettelegger, oversetter, og agent av virkeligheten." Velg en person med tidligere mekling erfaring. Samle relevant og verdifull informasjon ved å skape og distribuere undersøkelser til leger, advokater, styremedlemmer, sykepleiere og enhver person i helsesektoren. Spør klienter og pasienter hva de ønsker endret eller forbedret innen helsesektoren program. Bruk denne informasjonen til å lage et program design basert på spesifikke behov.

5 Bestem hvem som skal gjennomføre programmet, hvordan det vil det bli gjennomført, og når og hvor dette programmet vil foregå. Anskaffelse av en ny ferdighet sett er vanskelig, så måle arbeidsplassen tilfredshet og ytelse mens programmet er i barndom. Denne prosessen bør ha et element av moro. Gi ansatte en undersøkelse ledsaget av godteri. Boost kontor moral med takkekort. Planlegg mål tidslinje for å holde programmet på sporet, og gi et kontor feiring fest når målene tidslinje er oppfylt.

6 Vurdere den nye prosessen og programmet og teste ut workability av begge. Ifølge University of Pennsylvania fakultet / Staff Assistance Program, spørre og svare på disse fire viktige spørsmålene i evalueringsprosessen: 1. Kan det bli implementert i den virkelige verden? Programmer kan bli overveldende med for mye detaljer eller frustrerende med en mangel på klarhet. Start med små mål. 2. Er prosessen rettferdig? Vurder hver medarbeider plikter i helseprogram. Samarbeid og et team mentalitet skal hjelpe til med fornøyde ansatte og en jevnere begynnelsen. 3. Har lagets oppførsel viser engasjement for problemløsning i og utenfor helsesektoren? Dette er en viktig indikator for å bestemme hvor mye trening vil være nødvendig. 4. Vil det skape mer problemer? Gjør prosessen enkel og lett å følge. Etter å ha svart på disse spørsmålene, be ansatte om tilbakemelding. Fremgangsmåten kan trenge justering. Hvis programmet fungerer på riktig måte, og delene ønsket utfall, er gjennomføringen vellykket.

7 Fortsett mentoring ansatte, sjekke mekling vekst og etter en proaktiv program. Konstruere en konfliktløsning program for helsevesenet vil skape en guide for ledelse, en disposisjon for å håndtere viktige helse og medisinske problemer, og gi en forebyggende, problemløsning format.

Hint

  • Forskningsstipend-gi organisasjoner som er interessert i å løse sosiale og arbeidsrelaterte problemstillinger. Opprett et prosjekt som gjelder konfliktløsning teknikker for å demonstrere hvordan man skal løse et bestemt sosialt problem å oppnå finansiering.
  • Forvent litt motstand og ikke bli frustrert hvis revisjoner er nødvendig.
  • Kommuniser tydelig at alle ansatte respekterer organisasjonen og enkeltmennesket ved å holde informasjon konfidensielt. Dette bygger tillit blant arbeidere og forebygger negative juridiske spørsmål.