Grunner for Alcohol Abuse

February 8

Alkoholmisbruk er utbredt i folk fra alle samfunnslag. Det er utbredt og vidtrekkende i de fleste kulturer og stammer fra en rekke årsaker. Disse årsakene er gjenstand for en rekke studier foretatt av forskere over hele verden. Ved å gjennomføre studier av årsakene til alkoholmisbruk, eksperter håper å avklare ulike årsaker og finne løsninger for å løse hver enkelt.

Samfunns

Sosioøkonomiske årsaker til alkoholmisbruk variere. For eksempel, i henhold til EU Public Health Information System eller EUPHIX, overstadig drikking er ofte forbundet med både relativt rikere studenter og arbeidsledige voksne. Dette kan også variere mellom kjønnene i tillegg; ifølge en studie 2004 av Dr. Emmanuel Kuntsche, "Kjennetegn på Binge Drinkers i Europa", både høyt utdannede kvinner og menn med lav utdanning har blitt observert å drikke mer tungt enn sine respektive kolleger i samme kjønn. Denne inkonsekvensen stammer fra skifte i omstendighetene rundt hvert sub-type; for eksempel, rikere studenter vanligvis har en annen mentalitet om alkoholisme fra den rikere voksne.

emosjonell

Emosjonell mishandling og påfølgende alkoholmisbruk har vært konsekvent korrelert med ulike medier og studier. Ifølge Dr. Peter Anderson, forfatter av 2006-studien "Alkohol i Europa, et folkehelseperspektiv," folk som er konsekvent deprimert tendens til å bli alkoholavhengige. Dette forholdet er også bilateralt og dermed egoistiske: Alkohol avhengighet øker depresjon, som kan starte en syklisk årsak og virkning. Talk Rehab, en alkoholisme hjelp og støtte nettsted, rapporterer at alkoholmisbruk er også brukt som en form for virkelighetsflukt. Folk tar nytte av alkohol psykologiske fall å føle en følelse av eufori og avstand fra virkeligheten.

Miljø

Miljøfaktorer som lav pris og enkel tilgjengelighet bidra til økt og tidlig risiko for alkoholmisbruk. Tilgjengelighet spesielt omfatter plassering og reklame; regelmessig ser alkohol er en katalysator for fremtidig bruk av alkohol. Donald Forrester, forfatter av "Foreldre som misbruker narkotika og alkohol", sier at foreldrene er førsteklasses modeller av alkoholforbruk for voksende barn; foreldre skape tidlig inntrykk av at alkoholbruk eller misbruk er en familie norm. Utbredt drikking kulturer og lover også bidra til påfølgende alkoholmisbruk. For eksempel, sier EUPHIX at alkoholmisbruk er angivelig høyere i land som ikke har lovlig alder drikking lover og nasjoner som positivt forsterke alkoholbruk.

psyko~~POS=TRUNC

Yngre mennesker er spesielt utsatt for psykososiale påvirkninger. Ifølge 2005-studien "Hvorfor unge drikker" av Dr. Emmanuel Kuntsche, ungdom vanligvis har sosial motivasjon til å begynne å drikke. Gruppepress kan oppmuntre folk til å bli full for skyld for å være beruset - for å oppleve "høy" av alkohol og bli mer sosialt trygg. I tillegg unge mennesker har en tendens til å konsumere mer alkohol som de nevne flere grunner til å drikke.