Hva er tegn og symptomer på å være gravid med en spiral?

July 25

Hva er tegn og symptomer på å være gravid med en spiral?


En spiral, ellers kjent som en intrauterin enhet, er en T-formet enhet som er utviklet for å forhindre graviditet. Det er plassert inne i livmoren og frigjør en lav dose syntetisk hormon som dreper sperm og skaper et uønsket miljø for unnfangelse. Ingen prevensjon metoden er idiotsikker, imidlertid, og graviditet kan oppstå mens du bruker spiral. Graviditet symptomer er ikke annerledes enn hvis du ikke brukte prevensjon.

tapte tid

Iuds ikke vanligvis eliminere mensen, men kan noen ganger gjøre dem lettere. Hvis du vanligvis opplever en periode mens på spiralen, kan en savnet en indikere en graviditet. Noen kvinner opplever blødningen, som oppstår når det befruktede egget fester seg til livmorveggen, og kan tro at dette for en periode. Hvis du opplever noen forskjell i mengden eller lengden på perioden, kan du være gravid.

såre bryster

Fra praktisk talt det øyeblikket det befruktede egget implantater i livmor, skrur kroppen opp hormonproduksjonen for å ta vare på den. Dette fører til at brystene til å føle seg tyngre og fyldigere og blir hovne og ømme. Dette er en tidlig indikator på graviditet og kan skje så snart en uke etter unnfangelsen.

Kvalme

Dette er vanligvis referert til som "morgenkvalme" som de fleste kvinner opplever kvalm følelse i morgen. Kvalme kan være en og annen eller hele dagen ordensforstyrrelser, og kan vare i uker eller hele svangerskapet. Dette symptomet vises vanligvis før åttende uke, men kan komme og gå gjennom hele svangerskapet.

Mat Cravings eller motforestillinger

De hormonelle endringer i svangerskapet kan ha deg craving visse matvarer nesten konstant. Kroppen din kan signalisere at det er behov for noe spesielt for å holde seg frisk. Omvendt kan mat motforestillinger også dukke opp, og du vil finne deg selv å nekte mat du en gang elsket eller selv bli kvalm på bare lukten.

Utmattelse

Forbereder et organ for svangerskapet av en baby er mye arbeid; og som et resultat, kan du føle deg uforklarlig trett. Dette kan skje så lite som en uke etter befruktning, og er på grunn av den økning av progesteron hormonproduksjon og økt blod produksjon. Mer blod i systemet kan føre til lavere blodtrykk, og høye nivåer av progesteron gjøre deg søvnig.