Hva er tegn og symptomer på Helvetesild i svangerskapet?

July 3

Hva er tegn og symptomer på Helvetesild i svangerskapet?


Tegnene på helvetesild er de samme for gravide og de som ikke er det. Men det er viktig for gravide å snakke med sine helsepersonell så snart som mulig etter kontraktshelvetesild. Viruset kan forårsake misdannelser hos fosteret samt skade mor hvis hun har et svekket immunsystem. Kjenne tegn og symptomer på helvetesild kan bidra til å beskytte deg og babyen din mens gravide.

Burning Skin

En av de tidligste tegn på helvetesild er en brennende eller annen gang prikking smerte under huden. Denne smerten er mild for noen mennesker og intens for andre. Nummenhet kan også være forbundet med smerte. Som helvetesild fremgang, kan smerten intensivere. Mange med helvetesild kan oppleve spasmer av smerte ved den minste berøring av huden.

Blemmer og utslett

Etter to til tre dager med smerte og svie under huden, vil en gravid kvinne med helvetesild utvikle små blemmer og utslett. Vanligvis blir disse blemmer plassert i ansiktet eller torso. Etter blemmer renne, vil åpne sår utvikler deretter skorpe over. Selv om skorper vil gro i et par uker, mange rapporterer å føle smerte fra helvetesild i flere uker eller måneder etterpå.

andre symptomer

Mens tegn på helvetesild er primært hud-relatert, kan det være andre symptomer som frysninger og feber, urolig mage eller hodepine.